O îndrăgită actriţă de la Hollywood, mamă a doua oară!

21 august, 2017
rose png

O ştim din filme precum „Domnişoare de onoare”, ”Vecini de coşmar” sau serialul ”Damages”. Iar acum aflăm că va fi mamă a doua oară!

Bebeluşul nr. 2 se află pe drum! Simpatica actriţă în vârstă de 37 de ani a anunţat că, la doar un an şi jumătate de la naşterea băieţelului Rocco, este însărcinată din nou! Vestea a fost confirmată chiar de ea într-un interviu acordat revistei ”Jones” din Australia.

Rose Byrne

Rose Byrne, căci despre ea e vorba, îl va face tată a doua oară pe Bobby Cannavale, partenerul ei de viaţă din ultimii cinci ani. ”Sunt puţin obosită, dar mă simt excelent. Toată lumea a fost foarte drăguţă pe platoul de filmare astăzi, de fapt, mereu primeşti mai multă atenţie atunci când eşti însărcinată, ceea ce e fabulos”, a declarat Rose pentru publicaţia amintită anterior.

Rose Byrne şi Bobby Cannavale, partenerul ei de viaţă

Amintim că Byrne şi Cannavale au deja un băieţel în vârstă de 19 luni, pe nume Rocco. Vorbind despre responsabilităţile care vin la pachet cu nou-născutul, Rose declara: ”Ai, brusc, o responsabilitate pe care n-o aveai înainte. Există cineva în viaţa ta pentru care eşti nevoit să supravieţuieşti. În plus, cred că Rocco a scos la iveală noi calităţi de-ale mele”.

Bobby şi fiul său, Rocco

foto: Getty, InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg