O jurnalistă a mers să facă un reportaj la un club de swingeri, dar a ajuns să aibă propria partidă de sex

8 iunie, 2021
1 sex8 jpg jpeg

O jurnalistă şi-a luat munca în serios. A făcut sex cu un bărbat în timp ce transmitea de la un club de swingeri.

Louise Fischer, 26 de ani, din Danemarca, a mers să vadă cum arată un club de lângă Copenhaga după ridicarea restricţiilor, dar a decis să se implice în mod corespunzător.

În materialul ei, care a fost distribuit pe reţelele de socializare, dar nu numai, se aud gemete, iar asta în timp ce un bărbat îşi povesteşte experienţele sexuale.

Ea a spus că asta i-a ajutat pe cei intervievaţi să se relaxeze.

Segmentul de două minute a fost difuzat pe postul de radio naţional danez şi distribuit pe reţelele sociale cu un comentariu: „Atenţie:  s-a făcut cald atât pentru reporterul nostru, cât şi pentru oaspeţi!”. 

Louise a petrecut câteva ore cu vizitatorii clubului. Iniţial nu plănuise să facă sex, dar lucrurile s-au încins pe parcurs.

„Este un pat mare în mijlocul unei camere, mă invită să mă urc. Vor să-mi arate ce trebuie să fac într-un club de swingeri, apoi încep să-mi atingă corpul”.

Ea a spus că nu a fost presată să facă nimic de şefii ei sau de oaspeţii clubului,: „Pentru mine, a fost ceva natural. Este profesia mea să arăt o imagine a unei lumi la care nu toată lumea are acces”.

Ulterior, Louise le-a spus reporterilor că „i-a plăcut”, dar „nu a fost cea mai bună partidă de sex din viaţa ei”, deşi bărbaţii de la club au făcut-o să se simtă ca o zeiţă”.

Părinţii i-au susţinut demersul. Mama ei crede că a fost amuzant, în timp ce tatăl are convingerea că a fost „foarte mişto”.

Dacă majoritatea cometariilor au fost pozitive, unii cred că tânăra a depăşit o linie în jurnalism.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg