O legendă a filmului a divorţat a patra oară

2 octombrie, 2015
gary oldman pixelat GettyImages 466608353 jpeg

Este unul dintre starurile britanice care farmecă de fiecare dată când intră în pielea unui personaj. Să ne gândim numai la seria de filme cu Batman, “The Dark Knight”, dar şi alte producţii în care a jucat rolul băiatului rău, precum “Leon: The Professional” ori “Bram Stoker’s Dracula” al lui Coppola, în care Gary Oldman a jucat extraordinar. Însă în viaţa personală, celebrul actor nu o duce deloc extraordinar.

image

La 57 de ani, Gary Oldman bifează oficial al patrulea divorţ, cel de Alexandra Edenborough. Din păcate, frumoasa actriţă şi cântăreaţă a intentat divorţul din ianuarie, citând veşnicele “diferenţe ireconciliabile”. Cuplul a fost căsătorit timp de 6 ani, nunta având loc de Anul Nou, în 2008, şi nu au copii împreună.

Însă fosta soţie, mai tânără decât starul din “The Dark Knight”cu 21 de ani, nu a dorit să plece cu mâna goală din mariajul încheiat. Alexandra a cerut pensie alimentară şi plata cheltuielilor de judecată: 2,2 milioane de dolari pe parcursul următorilor patru ani.

image

Gary Oldman a mai fost însurat cu Lesley Manville timp de trei ani, cu Uma Thurman timp de doi ani şi cu Donya Fiorentino timp de patru ani. Doar cu Thurman nu a avut copii. Actorul de 57 de ani are trei băieţi adolescenţi: Alfie, cu prima soţie, şi Gulliver şi Charlie, cu a treia soţie! Cu Alexandra, lucrurile păreau că merg bine, conform declaraţiilor britanicului, în februarie, anul trecut: “Nu sunt mândru să spun asta, dar am avut câteva încercări până acum, aşa că probabil am învăţat ceva din cele trei divorţuri. Repetiţia e mama învăţăturii, nu? Nu sunt mândru că e al patrulea mariaj. Dar e unul bun. Sper că ultimul”.

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg