O lume nebună! Vedete în ipostaze amuzante

14 noiembrie, 2014
rihanna hepta 1830116 jpeg

Cristiano Ronaldo Sunt comestibil? E genul de răsfăţ dulce pentru care ai nevoie de acordul părinţilor. Nu imaginea perechilor de boxeri de pe tort e problema, ci proeminenţa din mijloc. Observăm cavalerismul fotbalistului, care lasă felia cea

Cristiano Ronaldo (foto stânga)

Sunt comestibil?

E genul de răsfăţ dulce pentru care ai nevoie de acordul părinţilor. Nu imaginea perechilor de boxeri de pe tort e problema, ci proeminenţa din mijloc. Observăm cavalerismul fotbalistului, care lasă felia cea mai… mare pentru doamne. Nu e vorba că doar el e imaginea lenjeriei intime respective. E şi imaginea lui în joc.

image

Rihanna

Nu te pune cu ţestoasa!

Leonardo, Michelangelo, Raffaello şi Donatello. N-ai fost copil în anii ‘90 dacă nu te-ai jucat în spatele blocului de-a… ţestoasele ninja. Şi chiar dacă Riri n-a copilărit atunci, a ţinut morţiş să intre-n pielea verde a unei astfel de reptile, de Halloween. Bine, bine, dar care dintre cei patru a fost ea? Rebelul Rafaello, că doar e previzibilă. Ce să-nţelegem din poza de grup? Nici azi, şi nici atunci, nu vrea nimeni să fie sensei-şobolanul.

image

Hilaria & Alec Baldwin

Staţi locului!

Hilaria este acea soţie a lui Alec Baldwin care stă în cap. Oriunde şi în orice situaţie. De profesie yoghină, doamna Baldwin pare că nu-şi găseşte niciodată poziţia. Poziţia normală, adică. Aproape că nimeni nu ştie cum arată Hilaria, ridicată în capul oaselor. Pe Alec, pe de altă parte, l-am mai văzut ca-n această imagine. După mai multe pahare de vin, de obicei.

image

Prinţul Charles

Mas tequila, por favor!

Epaaa! Daţi-i Prinţului de Wales o batistă şi va şti ce să facă cu ea. Daţi-i nişte lăutari mexicani şi se va zgudui de-i vor sări butonii regali. E drept că, dacă dansatorii par a executa o învârtită de-a lor, Charles ştie mai mult ritmul de la bătută. Dar ne place ce vedem. Este acea parte din Alteţa Sa pe care o duce mai departe Harry. Şi-o îmbunătăţeşte.

image

Jim Carrey & Jeff Daniels

Haideţi cu toNţii!

Cine era tantălău în anii ’90 e şi azi. Iar gogomanul de atunci a îmbătrânit tot gogoman. E ca şi cum Jim şi Jeff au călătorit cu maşina timpului din comedia nesărată de acum 20 de ani şi-au aterizat în continuarea… continuării. Nimeni nu s-a schimbat, totuşi: nici maşina-căţel, nici Dumb şi nici Dumber.

image

foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg