O mai ştii pe Bianca din ”Numai iubirea”? Iată cum arată în prezent!

5 aprilie, 2017
Bianca Neagu copil jpeg

Am îndrăgit-o încă de la primele episoade ale serialului ”Numai iubirea”, în care, la doar opt ani, o interpreta cu patimă pe Bianca Bratu, fiica lui Dan Bratu, personajul principal. De atunci, însă, au trecut mai bine de zece ani, timp în care copila drăgălaşă şi bucălată s-a transformat într-o domnişoară sexy şi încrezătoare în sine.

Bianca Neagu în rolul Biancăi Bratu

Bianca Neagu va împlini peste doar câteva zile 21 de ani şi nu mai seamănă deloc cu ”Bibi”, fetiţa care cucerea inimilor tuturor în telenovela românească ”Numai Iubirea”. Astăzi, Bianca este o tânără cuceritoare, încrezătoare, studentă la Facultatea de Psihologie, care, deşi n-a mai activat în lumea cinematografică, îşi doreşte să revină în lumina reflectoarelor.

Aşa arată în prezent Bianca

Acum doi ani, Bianca acorda un interviu tabloidului ”Cancan”, în care vorbea despre admiterea de la UNATC ratată, dar şi despre faptul că nu va înceta să-şi urmeze visul, acela de a fi din nou pe micile ecrane. ”Anul acesta nu am intrat la teatru, dar tot răul a fost spre bine pentru că am intrat la Facultatea de Psihologie, unde, de altfel, îmi doream să aplic. Cum nu puteam să fac ambele facultăţi simultan, voi încerca anul viitor din nou la UNATC, nu mi-am părăsit acest vis”, declara acum doi ani Bianca.

Bianca îşi va sărbători ziua pe 19 aprilie

Cât despre viaţa ei amoroasă, ştim, de pe reţelele de socializare, că tânăra are o relaţie cu un tânăr pictor, pe nume Alin. Cei doi postează des pe conturile lor de Facebook fotografii de cuplu. Iată-i împreună, dar şi o galerie foto cu simpatica actriţă!

Bianca şi iubitul ei, Alin

Printre filmele în care a jucat Bianca se numără „The Whistleblower”, în care a jucat alături de Rachel Weisz şi Benedict Cumberbatch, binecunoscuta telenovelă „Inimă de ţigan (2007) – Crina”,  dar şi-n „Daria, iubirea mea (2006) – Lilisor”, „Mamă dupa ora 5 (2006) – Cristina”, „Păcatele Evei (2005) – Ada Stamate”, „Numai iubirea (2004) – Bianca Bratu”.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg