O mai ştii pe fiica lui Eminem? A crescut şi este o bombă sexy. Uite cum arată acum!

28 martie, 2017
eminem png

Ea a devenit celebră în 2004, când a fost protagonistă în videoclipul tatălui său Eminem, cu piesa "Mockingbird". Hailie nu mai seamănă nici pe departe cu copila de atunci. Au trecut 13 ani de la lansarea piesei, iar fiica lui Eminem este de nerecunoscut.

image

La 21 de ani, Hailie Scott Mathers şi-a început deja drumul său în muzică şi nu doar atât, acum este o vedetă şi pe Instagram. Fetiţa lui tati este acum o domnişoară în toată regula şi i-a înebunit pe prietenii virtuali cu pozele sexy.

Deşi ne-am închipui că este o extravagantă, datorită faptului că are un tată celebru şi bogat, Hailie trăieşte ca orice student de la Universitatea Michigan din East Lansing, Michigan. Nu ştim exact ce studiază acolo, pentru că anterior declara că este pasionată de psihologie şi de antreprenoriat şi că ar vrea să îşi ia diploma în unul dintre aceste domenii.

Frumoasa blondă are peste 250 de mii de admiratori pe Instagram, pe care îi ţine mereu la curent cu ceea ce se mai întâmplă prin viaţa ei: "Nici nu mi-aş fi dorit o aniversare a 21 de ani mai frumoasă ca asta, sau un băiat mai bun care să-mi fie alături", a scris Hailie la o fotografie în care apare într-o rochie foarte sexy, cu sânii la vedere, alături de iubitul său.

Hailie Scott este copilul lui Eminem cu Kim Scott, cu care artistul a fost căsătorit de două ori. Fostul cuplu s-a căsătorit pentru prima dată în 1999, dar au divorţat în 2001. Ulterior, cei doi s-au recăsătorit pentru scurt timp în 2006. Despărţirea lor a inspirat multe dintre piesele pline de ură ale rapperului de 44 de ani, inclusiv piesa „Kim.“ El a scris, de asemenea, şi o melodie dedicată fiicei sale,  intitulată "Hailie's Song", în 2002. Eminem şi fosta soţie mai au împreună două fete adoptate, Alaina, 23, şi Whitney, 14.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}