O mai ştii pe gimnasta Claudia Presăcan? Uite ce viaţă duce acum în Anglia FOTO

22 ianuarie, 2019
1 claudia presacan withrington gimnasta a pozat nud 16 jpg jpeg

A fost una dintre cele mai valoroase, dar şi controversate sportive ale noastre. Iată cum i s-a schimbat viaţa între timp.

Claudia Presăcan (39) este unul dintre marile nume ale generaţiei de aur din gimnastica românească. E fostă campioană europeană, triplă campioană mondială (în 1994, 1995 şi 1997) şi laureată cu aur pe echipe şi cu bronz la individual la Olimpiada de la Sydney, în anul 2000.

image

După ce a părăsit activitatea competiţională, Claudia Presăcan a preferat să stea departe de viaţa publică. Blamată de mulţi că în 2002 a acceptat să pozeze goală, alături de Corina Ungureanu şi Lavinia Miloşovici pentru o revistă japoneză, fosta gimnastă a plecat în Marea Britanie, stabilindu-se în Isle of Man şi păstrând o strânsă legătură cu buna sa prietenă, Corina Ungureanu. Acolo a lucrat iniţial ca instructor într-o sală de sport, apoi s-a reprofilat, angajându-se într-o companie de asigurări.

image

În ceea ce priveşte viaţa personală, marea campioană este deja la al treilea mariaj. Despre primele două căsnicii eşuate, Claudia comenta pentru revista OK!, în 2010: „Eu am încercat de două ori şi n-a mers. Când ajungi la divorţ, zici că nu rezişti, dar, în viaţă, ce nu te omoară te întăreşte. Nu mă voi mai căsători prea curând. Sunt bine cum sunt, îmi doresc şi copii, dar n-are rost să-mi mai complic viaţa“.

image

Între timp, s-a căsătorit cu iubitul ei englez de atunci, Julian Withrington, de profesie bancher, împreună cu care are doi băieţi, Alexander şi Nicholas (5). Iată câteva cadre cu familia sa (vezi galeria foto).

image


Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg