O mai ştiţi pe Krystle din "Dynasty"? Linda Evans, care a pozat şi în "Playboy", are 80 de ani

22 noiembrie, 2022

Una dintre cele mai iubite personaje de soap opera a ajuns la o venerabilă vârstă, fiind la fel de radioasă cum o ştim.

Linda Evans jpg

Linda Evans a fost sărbătorită zilele acestea la schimbarea prefixului. Atingerea pragului celor 80 de ani ar putea speria pe oricine, dar faimoasa actriţă îşi îmbrăţişează cu graţie vârsta.

Cu acelaşi păr blond, aceiaşi ochi albaştri şi cu acelaşi zâmbet cald, dar vizibil şi cu nişte retuşuri fine la nivelul feţei, menite să ţină ridurile departe, Linda Evans ne aminteşte şi acum de frumoasa Krystle din serialul difuzat pe ABC "Dynasty" (1981-1989), cea de-a doua soţie a bogătaşului Blake Carrington (jucat de John Forsythe), care o avea mereu ca rivală pe fosta soţie a acestuia, Alexis Carrington Colby, interpretată magistral de Joan Collins.

Fosta vedetă de soap opera a postat și o fotografie pe pagina ei de Instagram, chiar de la celebrarea zilei de naștere. „80 de ani! Inima mea este atât de plină... și sunt atât de recunoscătoare! Fiecare dintre urările voastre înseamnă atât de mult pentru mine! Viața este un așa cadou, și mulți dintre voi sunteți o parte atât de importantă din ea”.

În discuția cu reporterii revistei germane "Bunte", Linda a declarat: „Numărul este mare, dar îmi văd vârsta ca pe o aventură. Sunt încântată să aflu ce mai urmează.”

Linda Evans, care s-a făcut remarcată într-un alt serial, "The Big Valley", s-a logodit de foarte tânără cu producătorul Patrick Curtis, care mai târziu a devenit agent de presă și s-a căsătorit cu Raquel Welch. După această decepţie în amor, Linda a fost căsătorită de două ori. Prima oară s-a căsătorit cu actorul, fotograful şi regizorul John Derek (1968-1974), care a convins-o să pozeze în "Playboy" în 1971 (iar fotografiile au fost republicate în '82, după succesul serialului "Dinastia") şi care a părăsit-o chiar în ziua de Crăciun pentru Bo Derek, mai tânără decât el cu 30 de ani şi care avea abia 17 ani. Al doilea mariaj a fost cu Stan Herman (1975-1979), urmat de o relaţie de cinci ani cu proprietarul unui restaurant, un interludiu amoros cu fostul ei coleg din "The Big Valley", Lee Majors, după care a flirtat cu afaceriştii Richard Cohen (fostul soț al Tinei Sinatra) și Dennis Stein (fostul logodnic al lui Elizabeth Taylor), la mijlocul anilor 1980. Apoi a trăit timp de 9 ani (1989–1998) alături de un compozitor grec, Yiannis Chryssomallis, cunoscut drept Yanni.

Acum, Linda Evans, care are o avere de 20 de milioane de dolari, locuiește în Rainier, Washington, pe o proprietate din Washington pe care o împarte cu nepotul și fosta ei fiică vitregă.

FOTO: Instagram/Jonas Mohr-AGENCYCALLRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg