O mai ştiţi pe Susan Boyle, revelaţia de la „Britain's Got Talent”? Cum arată şi ce face acum

1 aprilie, 2020
3 susan boyle 1 jpg jpeg

Sunt 11 ani de când a uimit lumea cu vocea ei, iar astăzi împlineşte 59 de ani. Iată cum s-a transformat între timp.

A aşteptat o viaţă întreagă să fie descoperită, dar a avut curajul să apară pe o scenă abia înainte de a împlini 48 de ani! Susan Boyle s-a făcut remarcată la concursul „Britain's Got Talent”, cântând piesa I Dreamed a Dream, reuşind să impresioneze nu doar juriul, ci şi o lume întreagă. Practic, o femeie care până atunci cântase doar în corul bisericii romano-catolice din Blackburn, care avea grijă de persoanele în vârstă din parohie şi care lua parte la activităţile organizate de biserică.

Prestaţia ei a fost una neaşteptată şi datorită contrastului incredibil între aspectul fizic neîngrijit şi vocea sa de mezzosoprană. Şi cu toţii am fi putut paria că va fi marea câştigătoare a ediţiei din acel sezon, dar Susan Boyle a pierdut concursul, clasându-se pe locul al doilea, după trupa de dans Diversity.

De atunci, viaţa ei s-a schimbat total. Mare parte din banii câştigaţi la concurs i-a investit în muzică, a scos opt albume, iar albumul ei de debut,

, a devenit no. 1 în întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie şi Statele Unite. Per total, a vândut peste 19 milioane de discuri în întreaga lume şi a primit două nominalizări la Premiile Grammy. Totodată, a fost protagonista unui musical inspirat din viaţa ei.  Şi, într-adevăr, destinul ei este unul de poveste.

În copilărie, Susan Boyle, care era cea mai mică din patru fraţi şi şase surori, s-a confruntat cu dificultăţi de învăţare, despre care i s-a spus că sunt urmarea privării de oxigen la naştere care i-a afectat creierul. Aceste greutăţi i-au dat de furcă la şcoală, unde era hărţuită de alţi copii. Ulterior, a avut probleme de comunicare şi de integrare, iar În 2014, la cinci ani de când devenise celebră, a fost diagnosticată cu sindromul Asperger, o formă de autism. Aşadar, nu ne mai mirăm că, la momentul în care a apărut pe scenă prima oară, i-a mărturisit lui Simon Cowell că, până atunci, nu a fost niciodată sărutată. Iar primul iubit l-a avut mult mai târziu, la 53 de ani! 

Nu ştim ce s-a ales de relaţia ei cu un presupus medic pe care l-ar fi întâlnit într-un hotel în care era cazată, căci Susan e foarte discretă cu viaţa ei. Ştim, însă, că şi-a cumpărat o cadă cu 300.000 de lire, pe care, ulterior, i-a oferit-o nepoatei sale, iar ea a ales să locuiască în vechea casă părintească din Blackburn, West Lothian (Scoţia).

„E bine să stai şi în casa părintească, sunt multe amintiri frumoase acolo. Chiar simt că mama este prezentă într-un fel", povestea ea despre cea care, însă, n-a apucat s-o vadă devenind celebră, murind cu doi ani înainte de succesul ei. Tatăl ei, fost miner şi veteran de război, a murit mult mai devreme, în 1990.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg