O mulțime de vedete au petrecut la nunta Anei Baniciu, care a făcut și cununia religioasă

26 septembrie, 2023

După cununia civilă făcută în cerc restrâns în urmă cu două săptămâni, fiica lui Mircea Baniciu a ajuns și la altar, fiind sărbătorită de o mulțime de celebrități din lumea muzicii românești.

nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg

Una dintre cele mai frumoase nunți din vara aceasta a avut loc pe malul lacului Floreasca, în exclusivistul complex Guava, unde Ana Baniciu i-a spus „Da” alesului ei, Edy Kovacs, și în fața lui Dumnezeu. 

Îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, în formă de sirenă, cu spatele gol și cu un spectaculos voal care i-a acoperit frumos chip până la sosirea la altar, Ana Baniciu a fost o mireasă splendidă, care a reușit să-și emoționeze până la lacrimi tatăl, pe legendarul artist Mircea Baniciu.

Avându-i ca nași pe Mihaela și Bogdan Grozescu, mirii și-au jurat credință și iubire eternă în lumina apusului, chiar lângă lac, în fața familiilor și prietenilor lor, mulți dintre ei cunoscuți artiști.

De la acest mare eveniment n-a avut cum să lipsească Raluka, buna prietenă a Anei Baniciu, a căror legătură de suflet s-a sudat în timpul competiției „Asia Express”, pe care au și câștigat-o. Cum era de așteptat, Raluka i-a și cântat la nuntă, alături de un alt bun prieten, Connect-R.

Alături le-au fost Anei Baniciu și lui Edy Kovacs și Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, Roxana Ionescu și Tinu VidaicuIrina Rimes, Anca Dinicu, Sore, Alexia Țalavutis, Liviu Teodorescu, Cristina Ciobănașu, Bubu Cernea, Raphael Tudor (Rapha)Horia Brenciu, Romică Țociu, Liviu Vârciu și Radu Ștefan Bănică - fiul lui Ștefan Bănică jr., care a intrat în „gașcă” odată cu participarea lui la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Monica Munteanu, o altă bună prietenă de-ale fiicei lui Mircea Baniciu, a fost cea care a distribuit pe rețelele de socializare cele mai multe imagini de la nuntă. Așa am văzut și cum Ana Baniciu a avut și o a doua rochie, mai potrivită pentru dans, și câte dedicații au primit din partea talentaților lor invitați.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg