O nouă emisiune ridicolă

2 noiembrie, 2011

E greu de crezut că există ceva ridicol pe care oamenii din platoul ăla să nu-l fi trăit acolo. S-a pierdut o distribuitoare perfectă de banalităţi spuse pe ton inteligent, Gabriela Cristea. Prezintă altcineva aici. Avea treaba asta şi în cele două minute cât puteam să urmăresc din când în când amuzat, cel puţin două construcţii d-astea prindeam. Stătea aşa, ca o ţaţă metafizică şi zicea: „eu am o vorbă“. Urma un spectaculos nimic. “Femeia, dacă nu e femeie, nu e femeie”. “Nu iese fum fără foc”. D-astea.

Există un tip de public cu un comportament similar căţelului meu. Nu există mizerie cu care să se întâlnească afară şi să nu-i stârnească interesul cumva. Fie miroase temeinic spaţiul respectiv, fie înghite entuziast ce găseşte acolo. La treaba asta mă gândeam când în dinamica zappatului, într-o dimineaţă am ajuns pe Antena 1. E o emisiune difuzată iniţial de Kanal D. Păi de cine? E făcută de o casă de producţie turcească şi, începând cu sezonul acesta, e pe Antena 1, aproape întruna. Aici îi zice “Mireasă pentru fiul meu”. E greu de crezut că există ceva ridicol pe care oamenii din platoul ăla să nu-l fi trăit acolo. S-a pierdut o distribuitoare perfectă de banalităţi spuse pe ton inteligent, Gabriela Cristea. Prezintă altcineva aici. În cele două minute cât puteam să urmăresc din când în când amuzat, Gabriela avea cel puţin două construcţii superbe. Stătea aşa, ca o ţaţă metafizică şi zicea: „eu am o vorbă“. Urma un spectaculos nimic. “Femeia, dacă nu e femeie, nu e femeie”. “Nu iese fum fără foc”. D-astea.

Dar nici cu noua prezentatoare nu te distrezi mai puţin. Priveşte inspirat în cameră şi exclamă edificator: “Ştiţi cum se spune, cine se împiedică se căsătoreşte”. Ea vine cu un aer special. Cu un entuziasm relevant. Cu senzaţia de om care a reuşit în viaţă. A devenit prezentatoarea mahalalei glorificate. Doamna cutare a declarat cutare, atunci ce părere aveţi doamna cutare despre cutare, care a făcut cutare, în timp ce cutare credea cutare despre cutare lucru. Şi spledid e obiceiul care văd că s-a păstrat. Doamna Ioana. Doamna Ileana. Ca Ion Iliescu cu Michael Jackson… mister Michael. Nu mister Jackson. Nici Michael. Apoi, sunt un admirator al expresiei “face afirmaţii la adresa mea”. Nu “a zis”. Sau măcar ceremoniosul “a declarat”. Genul de emisiune în care un concurent sesizează coafura nouă a prezentatoarei şi-i spune atent: “să vă fie de bine”. Genul de emisiune care pledează pentru şansa imbecilului de a rămâne la fel. Genul de emisiune în care nu mă aşteptam s-o văd pe această prezentatoare, care mi-a fost colegă la un moment dat. Şi despre care cred în continuare că poate şi altfel. Se numeşte Mirela Boureanu Vaida. Vai, da aşa ceva….Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (3) jpg
3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg