O nouă idilă HOT la Hollywood? Cu ce model celebru a fost surprins Bradley Cooper. A uitat-o pe Irina?

10 octombrie, 2023

Deși se zvonea că actorul cel chipeș ar vrea-o înapoi pe superba Irina Shayk, cu care are și un copil, iată că Bradley Cooper a oferit presei tabloide o surpriză pe cinste!

Bradley Cooper (3) jpg

Gigi Hadid și Bradley Cooper s-au întors la New York cu aceeași mașină sâmbătă, după ce păreau c-ar fi fost plecați împreună într-o escapadă romantică. Vedeta din „Silver Linings Playbook” se afla la volanul luxosului său SUV Mercedes-Benz, în fotografiile obținute de Page Six.

Actorul, în vârstă de 48 de ani, era îmbrăcat sport, cu tricou și jeanși. A avut grijă să se camufleze cu o șapcă și când s-a dat jos din mașină, a fost surprins cărând un rucsac în spate, dar și o geantă de voiaj, numai bună pentru un weekend romantic. 

Foarte lejeră s-a afișat și Gigi Hadid: în jeanși negri, balerini și o bluză sport. Avea ochelari de soare și părul prins într-un coc. De asemenea, două genți și ea: una Louis Vuitton și una Prada.

Cert este că cei doi au fost undeva unde au avut și bagaje. Foarte probabil într-o escapadă de weekend, revelând una din surprizele mondene ale perioadei: căci dacă se confirmă relația, se vede treaba că Bradley Cooper are o afinitate pentru top modele.

Vineri, Daily Mail a publicat fotografii tot cu ei doi împreună, bucurându-se de o cină sofisticată la Via Carota din Manhattan. După ce au mâncat, au plecat împreună cu aceeași mașină. Cei doi par că se înțeleg din ce în ce mai bine, iar o relație sentimentală pare că se confirmă. Amândoi sunt părinți. Gigi Hadid are o fetiță cu fostul său partener l Zayn Mailk, în timp ce Bradley Cooper are o fetiță cu fosta iubită Irina Shayk, de care îl leagă și o prietenie frumoasă. Cei doi au fost văzuți recent împreună petrecând timp în natură, lucru care i-a făcut pe jurnaliștii publicațiilor tabloide să creadă că s-ar fi împăcat. Acum, acest scenariu pare că nu se confirmă.

La începutul anului, Gigi Hadid a avut o scurtă aventură amoroasă și cu playboy-ul Leonardo DiCaprio.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg