O nouă idilă la Hollywood. S-a cuplat Harry Styles cu ”preferata starurilor”? S-au sărutat pasional

27 martie, 2023
Harry Styles, Grammy, Getty jpg

Harry Styles ar putea da lecții de manifestare a dorințelor. Căci excentricul artist este pe cale să înceapă o relație pasională cu o femeie despre care mărturisea cu mulți ani în urmă că-l pasionează.

Fanii lui Harry Styles înșiși sunt de părere că artistul și-a manifestat sărutul torid cu una dintre cele mai râvnite femei, un model de succes, nimeni alta decât Emily Ratajkowski. Bruneta cea sexy a fost surprinsă la Tokyo, în timpul unui sărut pasional cu Harry Styles, starul care s-a despărțit în luna noiembrie a anului trecut de iubita sa mult mai în vârstă decât el, Olivia Wilde.

Harry Styles Harry Styles jpg

Ei bine, grație tehnologiei moderne care găsește instant interviuri date cu mulți ani în urmă, așa a ieșit la iveală un material video de acum 8 ani, când pe atunci tinerelul Harry Styles făcea parte din trupa One Direction și a fost întrebat care este vedeta de care era îndrăgostit în secret. Blondinul a răspuns candid și fără ezitare, Emily Ratajkowski, în timp ce i-a stâlcit adorabil numele. Iată că peste ani, atracția a rămas tot acolo, căci recent Harry Styles și Emily Ratajkowski au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional la Tokyo, alimentând zvonurile unei noi relații.

Bine, e greu de pus eticheta de relație, atunci când vine vorba de imprevizibila Emily Ratajkowski, o adevărată vampă care joacă bărbații pe degete și le alunecă printre degete, arătând mereu că mai mult se joacă decât se implică.

Fanii lui Harry Styles au mai remarcat în online un aspect important și anume faptul că Emily Ratajkowski seamănă foarte mult cu o veche iubire de-ale starului, mai exact cu Kendall Jenner.

Kendall Jenner (8) jpg

Modelul în vârstă de 31 de ani a avut o tentativă de relație cu Brad Pitt și cu Pete Davidson, este divorțată și are un băiețel de 2 ani.

Emily Ratajkowski s-a despărțit recent de rebelul său soț Sebastian Bear-McClard, care este și tatăl fiului său. Excentrică la rândul său, modelul a avut un mod foarte bizar de a marca prima aniversare a băiețelului, postând pe contul său de socializare fotografii nud cu ea, goală şi însărcinată.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg