O nouă idilă pentru Leonardo DiCaprio? Fanii glumesc de zor, după ce au aflat că modelul are doar 19 ani

8 februarie, 2023
Leonardo DiCaprio, Getty jpg

Actorul de 48 de ani ar fi pus ochii pe un model de doar 19 ani, dar zvonurile nu au fost până acum confirmate.

De unde au apărut, totuși? Ei bine, starul din Titanic a stat lângă ea la un eveniment muzical și păreau foarte apropiați. Mai mult, se cunoaște deja preferința actorului pentru femei cât mai tinere, are o regulă de la care tinde să nu se abată și anume să iasă doar cu femei sub 25 de ani. Eden Polani s-ar încadra perfect, căci abia a devenit majoră în urmă cu un an. Ocazie cu care fanii și internauții au dat frâu liber comentariilor amuzante: ”Noua iubită a lui Leo e atât de tânără, încât a lipsit de la școală din cauza COVID-19.” ”Există un câine în lume care e mai bătrân decât iubita lui Leo. Gândiți-vă bine la asta.” Omul făcea referire la știrea cu cel mai bătrân câine din lume, pe nume Bobi, care are 30 de ani.

Leonardo DiCaprio este un adevărat crai și pare că nu mai contenește cu aventurile sale amoroase. De când s-a despărțit de partenera oficială Camila Morrone anul trecut în vară, la doar o lună după ce aceasta a împlinit 25 de ani, Leo alimentează constant publicațiile mondene. Întâi, s-a zvonit că are o aventură cu celebrul model Gigi Hadid, iar recent umbla vorba prin SUA că, de fapt, starul Titanic s-ar fi cuplat cu fiica lui Lorenzo Lamas, Victoria Lamas, în vârstă de 23 de ani.

Dacă e adevărat ce se spune în legătură cu Eden Polani, pare-se că Leonardo DiCaprio coboară chiar și pragul celor 20 de ani. Știrea nu e confirmată de actor și a fost prezentată cu titlu de exclusivitate în publicația PageSix. Ba mai mult, un apropiat de-ai lui Leo ar fi intervenit și ar fi declarat sursei citate că dacă stă lângă o persoană, nu înseamnă neapărat că are și o relație cu aceasta. Însă văzând-o pe Eden Polani, nu putem să nu ne gândim de unde au pornit zvonurile. Tânăra este exact genul lui Leo! Ingenuă, blondă și delicată, model și, desigur, foarte tânără!

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg