O nouă ipoteză în cazul morţii lui Whitney Houston

28 decembrie, 2012
rtr2xp9z jpeg

Sinucidere? Nu. Supradoză accidentală? Nici. Mâna sorţii? Mai curând, mâna unor criminali care se ocupă cu vânzarea de stupefiante. Aceasta e concluzia unui detectiv privat, după ce a anchetat cazul Houston.

Sinucidere? Nu. Supradoză accidentală? Nici. Mâna sorţii? Mai curând, mâna unor criminali care se ocupă cu vânzarea de stupefiante. Aceasta e concluzia unui detectiv privat, după ce a anchetat cazul Houston.

Paul Huebl, un fost poliţist din Chicago devenit actor după ce s-a pensionat, susţine că a efectuat o anchetă pe cont propriuîn cazul morţii starului, după ce a fost angajat de o persoană care nu a crezut în informaţiile prezentate de raportul oficial despre moartea cântăreţei Whitney Houston.

image

Angajatorul său crede că poliţia din Beverly Hills nu a efectuat o anchetă completă asupra morţii cântăreţei Whitney Houston întrucât nu a dorit să atragă o publicitate negativă asupra cartierului Beverly Hills sau asupra hotelului Beverly Hilton. Numele celui care l-a angajat pe Huebl rămâne însă necunoscut, detectivul refuzând să ofere detalii despre cel care i-a făcut această ofertă.

În schimb, în ceea ce priveşte detaliile anchetei personale, Huebl e dispus să pună la dispoziţia poliţiei toate datele pe care le-a colectat el însuşi, printre care s-ar afla şi o înregistrare video care demonstrează faptul că Whitney Houston a fost asasinată de traficanţii de droguri din Los Angeles.

Potrivit detectivului, citat de tabloidul „National Enquirer“, Houston ar fi fost urmărită „de mai mulţi traficanţi de droguri importanţi, care au trimis câţiva bătăuşi să colecteze o sumă uriaşă pe care artista o datora pentru droguri“. Chipurile, aceasta le-ar fi datorat suma de 1,5 milioane de dolari.

Paul Huebl declară că nu poate afirma cu certitudine dacă Whitney Houston a fost asasinată sau nu, însă toate dovezile par să ducă la această concluzie. El spune că artistei i-a fost livrată cocaină în camera ei de hotel, cu o zi înainte de deces, şi cântăreaţa a putut fi auzită spunând: „M-am săturat de aceste mizerii“.

image

Huebl susţine că a obţinut o înregistrare video făcută cu camerele de supraveghere ale hotelului, în care doi bărbaţi necunoscuţi au mers de mai multe ori la hotelul Beverly Hilton, unde locuia cântăreaţa, şi s-au infiltrat în anturajul artistei. În seara fatidică, ei ar fi pătruns în apartamentul starului şi l-ar fi răscolit, lăsând urme vizibile ale unei lupte violente.

Poate tocmai de aceea Huebl a respins concluziile raportului emis de Institutul de Medicină Legală din Los Angeles, potrivit căruia decesul cântăreţei americane a fost unul „accidental“.

, a declarat Paul Huebl pentru

. În acelaşi timp, însă, Huebl a fost de acord cu faptul că semnele de pe mâinile şi unghiile cântăreţei ar fi putut fi făcute şi în alt fel şi că ele reprezintă doar răni defensive „suspecte“.

Paul Huebl spune că a prezentat aceste dovezi biroului FBI din Chicago, sperând că această agenţie federală americană va iniţia o anchetă oficială.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg