O nouă petrecere în lumea gimnasticii! Cătălina Ponor și-a botezat al doilea băiețel

25 iunie, 2024

La trei luni de când a devenit mamă pentru a doua oară, fosta gimnastă și soțul ei, Bogdan Jianu, și-au creștinat mezinul.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu i-au avut din nou alături pe marii sportivi ai României.
Cătălina Ponor și Bogdan Jianu i-au avut din nou alături pe marii sportivi ai României.

A fost din nou prilej de sărbătoare în marea familie a gimnasticii. Fostele campioane olimpice și foștii lor antrenori și-au dat întâlnire din nou pe malul lacului Snagov, la mai puțin de o lună de la căsătoria fostei gimnaste Larisa Iordache cu campionul la tenis de masă Cristian Chirița.

De data aceasta, motivul a fost botezul micuțului Victor, fiul cel mic al fostei gimnaste Cătălina Ponor și al lui Bogdan Jianu și frățiorul lui Vlad. Cei doi și-au invitat sâmbătă familia și prietenii la slujba religioasă, iar apoi la o masă în aer liber, la Snagov Club, o locație lacustră, cu meniu fresh și ambianță relaxată, aleasă de multe vedete pentru evenimentele lor speciale.

Frumoasa mămică a schimbat două ținute pentru acest eveniment, a cărui tematică a fost în nuanțe aquamarine (verde, albastru, alb), înveselite cu margarete. Astfel, dacă la biserică a purtat o rochie din saten bleu, un model parte peste parte, cu mâneci trei sferturi și prins la spate cu fundă, la petrecere Cătălina Ponor a avut o rochie similară, într-o nuanță de lila, la care a purtat o pereche de sandale argintii. 

La rândul său, mândrul tătic Bogdan Jianu a optat pentru două ținute, una cu sacou crem purtat la pantaloni și cămașă neagră la slujbă și o a doua obținută prin schimbarea sacoului cu o vestă în dungi și adăugarea unei cravate tip lavalieră, la petrecere.

De la acest minunat moment din viața celor doi nu puteau lipsi Octavian Bellu (al cărui entuziasm a fost surprins într-un instantaneu la ieșirea din biserică), Elisabeta Lipă, Andreea Răducan și soțul ei, Daniel Tandreu, Monica Roșu, proaspăt căsătoriții Larisa Iordache și Cristian ChirițaLoredana Boboc, fosta jurnalistă Alisa Coman cu soțul ei și cei doi vechi prieteni ai lui Bogdan Jianu, tenorul Vlad Miriță cu soția lui, Maria Natura, și modelul și actorul Aureliu Surulescu cu soția sa, Elena - care au făcut și anunțul serii, că vor deveni și ei a doua oară părinți. 

Elena și Aureliu Surulescu așteaptă nașterea unei fetițe, sora mai mică a lui Mihail.
Elena și Aureliu Surulescu așteaptă nașterea unei fetițe, sora mai mică a lui Mihail.

„Unul dintre visurile mele era să mă trezesc într-o bună dimineață între… două fete. Una să-mi zică “‘𝒏𝒆𝒂𝒕̦𝒂 𝒊𝒖𝒃𝒊𝒓𝒆“, iar cealaltă „𝒃𝒖𝒏𝒂̆ 𝒅𝒊𝒎𝒊𝒏𝒆𝒂𝒕̦𝒂, 𝒕𝒂𝒕𝒊”. Curând acest vis va deveni realitate! Mulțumim Lui Dumnezeu pentru toate”, a notat Aureliu Surulescu și într-o postare pe Instagram, în care apare într-un cadru tandru cu soția sa, la apus. Cei doi mai au acasă un băiețel pe nume Mihail.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg