O nouă victimă a cancerului de sân la Hollywood

29 septembrie, 2017
68th Primetime Emmy Awards, Press Room, Los Angeles, USA   18 Sep 2016 jpeg

Pentru ea, lucrurile s-au desfăşurat pe principiul una caldă, una rece, în ultimul timp. După ce a făcut istorie la gala Premiilor Emmy, adunând, pe 17 septembrie, al optulea său trofeu, Julia Louis-Dreyfus‏, în vârstă de 56 de ani a făcut publică lupta groaznică prin care trece. Cea cu cancerul la sân.

Julia Louis-Dreyfus

Ieri, cea pe care noi o cunoaştem pentru rolul lui Elaine Benes din Seinfeld, a anunţat acest lucru pe conturile ei de Twitter şi de Instagram, postarea fiind sun forma unei note scrise la maşină.

“1 din 8 femei sunt diagnosticate cu cancer la sân. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai afectuos grup de prieteni şi membri ai familiei şi o asigurare medicală fantastică datorită sindicatului din care fac parte. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase. Aşa că ajutaţi-mă să lupt cu cancerul şi haideţi să facem îngrijirea medicală universală o realitate!”, scrie Julia.

Julia, în rolul lui Elaine din Seinfeld

Nu se ştie când a aflat Julia despre teribilul diagnostic, însă o sursă din cadrul canalului HBO susţine că actriţa ar fi primit acestă veste la doar o zi după ce câştiga al optulea ei premiu Emmy.

Mai mult, s-a anunţat recent că al şaptelea sezon al serilului Veep, în care Julia Louis-Dreyfus deţine rolul principal, va fi şi cel final.

Julia Louis-Dreyfus, alături de soţul şi copiii lor

Actriţa este căsătorită din anul 1987 cu actorul, regizorul şi scriitorul Brad Hall, cu care are doi băieţi: pe Charlie, de 20 de ani, şi pe Henry, de 25 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg