O nouă victimă în familia Kennedy?

15 iulie, 2012
kerry kennedy 2 jpeg

Blestemul care urmăreşte celebra familie pare să nu se mai sfârşească. Vineri dimineaţă, Kerry Kennedy, sora lui Robert F. Kennedy Jr., a fost arestată pentru că

Blestemul care urmăreşte celebra familie pare să nu se mai sfârşească. Vineri dimineaţă, Kerry Kennedy, sora lui Robert F. Kennedy Jr., a fost arestată pentru că a condus sub influenţa drogurilor.

Un incident care survine la doar câteva luni după ce Mary Richardson Kennedy, fosta soţie a aceluiaşi Robert F. Kennedy Jr., s-a sinucis prin spânzurare. Presa americană se întreabă acum cu înfrigurare dacă sora lui e în pericol de-a continua blestemul celebrei dinastii, afectate de numeroase tragedii pe parcursul deceniilor.

Poliţia din statul New York a arestat-o pe Kerry (în vârstă de 52 de ani) vineri, la ora 8 dimineaţa, în urma unui apel primit la 911, care reclama un autovehicul circulând haotic pe autostrada 684, scrie New York Times. Mai mult, Kerry (foto stânga, în prim-plan), aflată într-un Lexus, se izbise anterior de un camion, dar părăsise locul accidentului, continuându-şi drumul, deşi maşina ei era foarte afectată, având şi un cauciuc dezumflat. Explicaţia lui Kerry, în faţa autorităţilor, pentru comportamentul ei a fost că luase un somnifer (Ambien) - surse citate de presa americană susţinând, de altfel, că poliţia ar fi găsit-o pe aceasta adormită la volan.

Purtătorul ei de cuvânt a negat, însă, acuzaţiile de consum de droguri - aducând ca argument şi faptul că aceasta s-a supus tuturor testelor de urină şi sânge, care au ieşit bine, dosarul de învinuire al poliţiei fiind făcut înainte de aceste rezultate. Kerry (foto jos, alături de Elisabetta Canalis şi George Clooney) este al şaptelea din cei 11 copii ai senatorului asasinat Robert F. Kennedy - şi totodată cumnata lui Mary Richardson, care s-a sinucis în luna mai.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg