O nuntă şi-un copil pe drum! Ce actor va avea o familie completă?

22 august, 2016
Untitled jpeg

Există două motive de bucurie în casa fostului star al serialului “Scandal”, Columbus Short – faptul că va fi bărbat însurat şi tată pentru a treia oară, cât de curând. Două veşti bune, după scandalul în care s-a trezit lunile trecute. 

Aida, susţinându-l trup şi suflet pe Columbus, la premiera unui film în care joacă

Columbus Short (33), faimos mai degrabă pentru coregrafii şi roluri comice precum cele din “Losers” ori “Stomp the Yard”, apoi pentru rolul din “Scandal”, vrea să devină din nou un om aşezat la casa lui. Astfel că a cerut-o în căsătorite pe iubita sa din ultimii ani, Aida Abramyan, cu care a avut o relaţie destul de tumultuoasă, cu multe pauze, şi plănuiesc să se căsătorească foarte curând – în ianuarie 2017. Motivul pentru care se grăbesc acum pentru a face nunta este unul cu totul special, căci actorul va avea primul copil cu Aida, gravidă în patru luni – totul confirmat chiar de el.

Aida e însărcinată în 4 luni

Această căsnicie ar fi a patra, teoretic, pentru Columbus, care a fost însurat cu Brandi – cu care are un fiu - şi cu Tanee McCall – cu care are o fetiţă. Dar anul acesta a debutat prost pentru actorul de 33 de ani, care a bifat scandal după scandal. După acuzaţiile de violenţă domestică făcute de fosta soţie, s-a descoperit că a fost căsătorit în secret cu a treia soţie, Karrine Steffans, pentru foarte scurt timp - şi cu aceasta ar fi fost violent. Actorul neagă toate acuzaţiile, susţinând că nici nu a fost însurat a treia oară.

Adia, dreapta, cu Columbus şi o prietenă

Cert este că logodna cu Aida şi faptul ca va deveni tată a treia oară vin la două luni după ce a ieşit dintr-o închisoare din California, unde a petrecut 6 zile în custodia poliţiei, după ce nu şi-a respectat perioada de probă de 3 ani, anunţată în 2014, după acuzaţiile de violenţă. În plus, a mai stat 24 de ore pentru că a fost testat pozitiv pentru droguri, după o perioadă de dezintoxicare la Pasadena Recovery Center.

Columbus, alături de Kerry Washignton în serialul Scandal

Deşi este o fire foarte rebelă şi volatilă, mulţi speră ca actorul să-şi revină şi să devină cu adevărat un om de familie dedicat, aşa cum pare că-şi doreşte şi el. “Sunt recunoscător pentru lecţia pe care am învăţat-o şi îmi asum în totalitate greşelile făcute. Sunt pregătit să mncesc din nou şi să nu mai revin în acelaşi loc. Dumnezeu e bun!”, a declarat Short pentru Entertainment Tonight.

Dragostea cuplului, cât şi bucuria că vor avea un copil pare că depăşesc aşteptările, de vreme ce Columbus a fost condamnat la 30 de zile după gratii şi 6 luni la dezintoxicare, pentru "greşelile" făcute. Şi, totodată, actorul s-a lansat şi-ntr-o carieră muzicală...



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg