O piesă ritmată, interpretată de doi tineri talentaţi, va reprezenta România la Eurovision 2017

6 martie, 2017
eurovision jpeg

Aseară a avut loc finala naţională a concursului Eurovision, iar publicul şi-a ales favoriţii. Dintre cei 10 concurenţi care s-au duelat muzical, doar o singură piesă a fost desemnată câştigătoare, iar interpreţii sale vor reprezenta România la competiţia de la Kiev, unde vor încerca să urce în topul celor mai bune momente.

Dacă la semifinală, membrii juriului au decis în unanimitate că piesa care merită să primească 12 puncte este Yodel It!, Ilinca şi Alex Florea reuşind performanţa de a obţine maximum de puncte – 60, se pare că telespectatorii i-au numit câştigători şi în finală. Da, tânărul Alex Florea, fost concurent de X Factor şi Ilinca Băcilă, fostă concurentă de Vocea României, au fost votaţi masiv de către telespectatorii TVR, obţinând un număr foarte mare de voturi, 10.377 din totalul de 31.694.

Piesa este în limba engleză şi are un mesaj puternic, dar şi un vibe energic, susţinut de vocile impozante ale celor doi artişti. Pe lângă oportunitatea de a reprezenta ţara noastră la Kiev, Ilinca şi Alex au primit din partea organizatorilor şi un cec în valoare de 5000 de euro pentru a pregăti un show incendiar în capitala Ucrainei.

Dacă piesa

 a urcat

în vârful podiumului, Mihai Trăistariu a fost foarte aproape de a-şi îndeplini visul anul acesta, ocupând locul al doilea în clasament, pe locul trei situându-se trupa Instinct.

Foto: Facebook Eurovision RomâniaRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg