O poveste scandaloasă! Actorul şi-a părăsit soţia şi cei doi copii pentru Cybill Shepherd

4 octombrie, 2021
11 tell jpg jpeg

Actorul Peter Bogdanovich şi actriţa Cybill Shepherd sunt cunoscuţi pentru cariera lor de succes, ca şi  pentru relaţia lor de dragoste senzaţională. La acea vreme, Bogdanovici şi-a părăsit soţia şi cei doi copii pentru Shepherd. 

În vremurile clasice de la Hollywood, regizorul şi actorul de film Peter Bogdanovich şi actriţa Cybill Shepherd erau cunoscuţi în industrie pentru amorul nebun pe care îl trăiau. Mai presus de toate, blonda şi Bogdanovici aveau o reputaţie destul de mare pentru aventura lor scandaloasă. Pe parcurs, starul a renunţat la mariajul cu Polly Platt, cu avea doi copii. 

Iată cum Bogdanovici şi Shepherd au găsit dragostea şi cum s-a încheiat!

Născută în Memphis, Cybill Shepherd a apărut destul de devreme în lumina reflectoarelor. Când era tânără, Shepherd a câştigat câteva concursuri, precum Miss Teenage Memphis, în 1966, şi titlul de Model al Anului doi ani mai târziu.

În scurt timp, Shepherd a devenit un nume cunoscut în modă, iar succesul ei în industrie a ajutat-o ​​să ajungă la Hollywood.

Debutul ei în film s-a produs alături de Peter Bogdanovich în „The Last Picture Show”, în 1971. De acolo, cei doi au lucrat împreună la mai multe producţii. Shepherd a avut apariţii în „Moonlighting”, „The Heartbreak Kid” şi „Taxi Driver”.

Bogdanovich şi Shepherd s-au întâlnit pe platoul de filmare la „The Last Picture Show”, iar povestea de dragoste din film s-a mutat şi în realitate. Bogdanovici şi-a amintit odată cât de atras era de ea.

Legătura era scandaloasă, deoarece Bogdanovich era căsătorit cu designerul de producţie Polly Platt, cu care avea doi copii. Shepherd era, de asemenea, într-o relaţie cu Jeff Bridges. 

Idila lor s-a născut pe platou, iar Platt lucra şi ea acolo. Bogdanovici a afirmat în interviul său că nu a fost uşor să-şi ascundă iubirea de fosta lui soţie.

Cu toate acestea, Platt a aflat şi s-a mutat din casa pe care o împărţeau. Starul a adăugat că nu ştia cum să facă faţă problemelor, dar se îndrăgostise de Cybill.

El a menţionat că Platt nu a fost tulburată, deoarece a simţit că aventura se va termina după film. În acelaşi an, Platt a mărturisit într-un interviu că i-a oferit divorţul lui Bogdanovici, dar acesta a refuzat.

Polly nu şi-a ascuns sentimentele. Ea şi-a amintit cum a fost geloasă pe soţul ei după ce a aflat că a dus-o  pe Shepherd să vadă „Şapte şanse”, un film grozav despre Buster Keaton.

Cei doi s-au împăcat mai târziu şi au devenit prieteni. Cu toate acestea, divorţul lor a fost finalizat în 1973.

După divorţul de Platt, Bogdanovich şi Shepherd s-au mutat împreună într-un conac deţinut anterior de văduva lui Clark Gable, dar au respins ideea de căsătorie. Shepherd a mărturisit odată că nu au „absolut niciun gând să se căsătorească”, iar Bogdanovici considera mariajul „un gând îngrozitor”. Perechea şi-a construit relaţia şi a continuat să prospere în industria cinematografică.

Cu toate acestea, au existat câţiva colegi şi prieteni de la Hollywood care păreau să îi condamne pentru  povestea lor. William Friedkin, colegul lui Bogdanovich, a condamnat odată abilităţile în actorie ale lui Shepherd.

Peter a apărat-o, susţinând că e bună în meseria ei.  Cary Grant şi Orson Welles au dezaprobat, de asemenea, relaţia sa cu Shepherd.

Infidelitatea lui Bogdanovici nu s-a sfârşit după mariajul cu Platt. el la înşelat-o şi pe Shepherd.  Pe atunci, actorul filma în Singapore. El a explicat că Shepherd l-a vizitat şi a descoperit că are o aventură cu Monika Subramaniam, care era actriţa principală din „Saint Jack”.  Bogdanovici a susţinut că a trebuit să găsească pe altcineva atunci când Shepherd nu a putut fi acolo. El a menţionat că, după ce s-a întors acasă din Singapore, Cybill plecase deja.

Starul a spus că Shepherd a fost supărată că a înşelat-o şi a avut o aventură cu un alt bărbat din Memphis. A rămas însărcinată şi l-a lăsat pe Bogdanovici tulburat. 

Regizorul şi-a amintit că a fost atât de supărat încât prima versiune a filmului său, „Toţi au râs”, s-a concentrat asupra sentimentului său. El a menţionat că personajul John Rotter a dorit întregul film o dragoste pierdută. 

Bogdanovici şi-a continuat aventura cu o actriţă mult mai tânără, Dorothy Stratten. El a distribuit-o în „Toţi au râs”. Cei doi s-au mutat împreună. Cu toate acestea, povestea lor a fost scurtă, deoarece s-a încheiat tragic. Stratten a fost ucisă de soţul ei, Paul Snider.  Moartea actriţei l-a zguduit pe Bogdanovici. 

Shepherd s-a căsătorit de două ori şi are trei copii. A luat o pauză de la actorie din cauza maternităţii, dar mai târziu a revenit.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg