O primă recepție oficială a Regelui Charles la Palatul Buckingham: Kate Middleton, splendoare în alb

5 mai, 2023

Charles a dat startul petrecerilor alături de Regina Camilla, Kate Middleton și Prințul William, cu un prânz oferit la Palatul Buckingham, după repetiția de încoronare de la începutul zilei.

Kate Middleton GettyImages 1252663501 jpg

Regele Carol al III-lea și membrii familiei regale au fost numai zâmbet, astăzi, la un prânz pentru VIP-uri organizat la Palatul Buckingham, cu mai puțin de 24 de ore până la prima mare încoronare din Marea Britanie în răstimp de 70 de ani.

Este vorba despre un eveniment special pentru prim-miniștri și alți politicieni importanți care a debutat la puțin timp după ce Londra a fost lovită, azi, de ploaie torențială.

Prințul și Prințesa de Wales, Ducele și Ducesa de Edinburgh, Prințesa Anne și soțul ei, Viceamiralul Sir Tim Laurence, s-au numărat printre cei care i-au susținut pe Regele Charles și pe Regina Camilla la eveniment.

La prânz au participat 42 de invitați, inclusiv prim-ministrul britanic Rishi Sunak, prim-ministrul republican al Australiei Anthony Albanese și prim-ministrul Noii Zeelande Chris Hipkins.

Charles, Camilla și Prințul William s-au întors, în această dimineață, la Westminster Abbey pentru ultimele repetiții înainte de încoronarea de mâine. Cât despre Prințul Harry, se zvonește că acesta ar fi aterizat, deja, în UK cu un avion privat care a sosit din California.

Ducele de Sussex intenționează să zboare înapoi în California imediat după ce se încheie ceremonia istorică de mâine, pentru a se putea întoarce la aniversarea de patru ani a fiului său, Archie.

Ca de obicei, Kate Middleton a fost ireproșabilă în rochia ei de cocktail albă, cu lungime midi, completată de o pereche de pantofi negri cu funde șic. Impecabil machiată și coafată, Kate Middleton promite să fie și la evenimentele care vor urma prezența care va atrage toată atenția din punct de vedere stilistic. 

După prânzul oficial, Regele Charles, împreună cu Prințul William și Kate Middleton au ieșit în fața palatului și au salutat în persoană mulțimea de fani entuziaști prezentă pe celebra arteră The Mall. 

Ziua se va termina cu o mult așteptată recepție de gală organizată tot la Buckingham, acolo unde familia regală britanică îi va găzdui pe cei mai de seamă invitați la Încoronare, șefi de stat și regali din toată lumea.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg