O recunoşti? E una dintre cele mai îndrăgite vedete TV

22 mai, 2018
elena lasconi jpeg

Face parte din trustul PRO de prea mulţi ani încât să n-o recunoaştem pe îndrăgita jurnalistă, deşi în aceste imagini o vedem în primii ani de carieră. Voi v-aţi dat seama despre cine e vorba?

În anii tinereţii

Prezentatoare de ştiri şi de emisiuni, Elena Lasconi ne-a bucurat de-a lungul anilor cu vocea ei caldă şi calmă, chipul fresh şi implicarea ei în diverse cauze umanitare. Am văzut-o la pupitrul ştirilor, ne-a demonstrat că e o gospodină desăvârşită la ”Ferma Vedetelor”, o bucătăreasă deosebită la ”MasterChef”, o persoană integră şi puternică la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi un om bun, în spatele vedetei.

Elena Lasconi

Fotografiile postate recent pe contul ei de Instagram ne-o arată într-o postură inedită. Cea de novice. Elena Lasconi se afla în primii ani de carieră, la postul de televiziune PRO TV, când aceste imagini au fost surprinse. Ce spuneţi? S-a schimbat mult de atunci? Noi spunem că nu, căci vedeta arată foarte bine şi-şi ascunde perfect vârsta.

Elena Lasconi, la masterchef

Elena Lasconi are o fiică de 24 de ani, care îi seamănă perfect. "M-am căsătorit la 18 ani, iar la 20 de ani am adus-o pe lume pe Oana, fiica mea. Oana e sufletul meu, e bucuria mea şi datorita ei sunt ceea ce sunt. Am divorţat pe când avea doar 2 ani şi de atunci ne avem una pe alta. De multe ori ne-a fost greu, au curs multe lacrimi, dar acum dacă ne uitam în urmă ne dăm seama că "greul" de atunci a dus la binele de acum", mărturisea vedeta într-o postare pe blog.

image


Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg