O recunoşti? E una dintre tenismenele noastre, transformată stilistic de Adrian Perjovschi

12 aprilie, 2019
2 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 1 jpg jpeg

Abia revenită din America, unde a jucat la Charleston Open, s-a lăsat pe mâna stiliştilor de la Jovsky Studio pentru o transformare completă. Ai ghicit despre cine este vorba?

Adrian Perjovschi a reuşit una dintre cele mai şocante şi surprinzătoare transformări din istoria proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”. Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai bune tenismene din lume, a acceptat invitaţia hairstylistului Adrian Perjovschi de a participa la proiect şi de a trage astfel un semnal de alarmă în ceea ce priveşte fenomenul violenţei în familie, care în România ia amploare cu fiecare an care trece. 

mihaela buzarnescu neal trousdale jpg jpeg

Adrian Perjovschi şi echipa sa au gândit transformarea-manifest în două etape menite să impresioneze fiecare în mod diferit încă de la prima privire: 

stanga
dreapta
3 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 2 jpg jpeg
4 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 3 jpg jpeg
5 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 4 jpg jpeg
6 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 5 jpg jpeg
7 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 6 jpg jpeg
8 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 7 jpg jpeg
2 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 1 jpg jpeg

“În prima fază, ne-am dorit să-i punem în evidenţă Mihaelei frumuseţea şi feminitatea pe care meseria ei nu le lasă întotdeauna să se vadă. Ea apare în faţă românilor şi a iubitorilor de sport în timpul partidelor de tenis cu părul prins şi fără nicio urmă de make-up, ei bine noi ne-am dorit-o divă gata să păşească pe covorul roşu al unui eveniment de gală, sub blitz-urile talentatului fotograf The Storyalist. Aşa că, am ales să-i conturez trăsăturile feminine cu nişte bucle romantice, make-up artistul Mădălina Petcu a ales să-i aplice un ruj roşu senzual, iar stilista Lucy Faur i-a recomandat o rochie lungă de un verde că mingea de tenis”, povesteşte specialistul în transformări radicale de look, Adrian Perjovschi.

3 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 2 jpg jpeg

“Astăzi m-am simţit răsfăţată. Mă îmbrac foarte rar în rochii, pentru că meseria mea implică altfel de ţinute şi multe antrenamente. Am decis să îmi dedic cât de mulţi ani voi putea sportului, aşa că probabil vremea rochiilor şi a seratelor va veni peste multă vreme când nu voi mai avea priorităţile de azi”, a declarat plină de strălucire Mihaela Buzărnescu. 

4 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 3 jpg jpeg

A doua fază a transformării este menită să oprească orice privitor în loc: “Am ales să umplem chipul Mihaelei de semne ale violenţei domestice, pentru ca mesajul nostru să fie cât mai de impact şi mai puternic transmis. Oricine vede un astfel de chip se opreşte din fuga zilnică şi pică pe gânduri”, declara Adrian Perjovschi care alege prin acţiunile sale caritabile să pună punct indiferenţei. 

5 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 4 jpg jpeg
7 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 6 jpg jpeg

“Cred că dramele violenţei în familie se pot ascunde şi sub cele mai strălucitoare haine şi sub cele mai cosmetizate chipuri şi trebuie să tragem un semnal de alarmă, să le spunem tuturor să vorbească. Am acceptat propunerea de a-mi fi acoperită faţa de vânătăi şi am avut o senzaţie teribilă. Nici nu pot să-mi imaginez ce simt victimele care au real astfel de vânătăi. Trebuie să ştie că nu sunt singure”, a declarat Mihaela Buzărnescu, care îndeamnă pe toată lumea să între pe site-ul Voci Netăcute pentru a afla toate detaliile despre acest fenomen. 

8 mihaela buzarnescu jovsky adrian perjvschi 7 jpg jpeg

Foto: The Storyalist, Neal TrousdaleRecente pe Ok! Magazine

ales1 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp