O recunoşti? Este una dintre cele mai cunoscute artiste din România şi e complet transformată în acest shooting!

28 noiembrie, 2017
DSC 0029F copy jpeg

Artista a acceptat provocarea lansată de hairstylistul Adrian Perjovschi şi a luat parte la o nouă schimbare de look din cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”. Au fost suficiente câteva ore petrecute cu specialiştii pentru ca aceasta să se bucure de noul ei look - Lady Gaga. 

S-a transformat în Lady Gaga

“Mi-am dorit o transformare spectaculoasă mai ales că Lady Gaga este artista care m-a inspirat în vestimentaţie în momentul debutului meu în carieră. Este un personaj controversat, care atrage atenţia, este un trend-setter!”, mărturiseşte Amna.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi explica care au fost motivele care au stat la baza acestei noi provocari: “Am ales acest personaj controversat pentru că, in primul rând Amna este fan Lady Gaga, dar şi eu!  Am ales un look cu care artista Lady Gaga a apărut în revista Vogue si, pentru ca este atât de versatilă şi atât de schimbătoare, ne-a fost greu să alegem o singura varianta, asa ca am ales doua tinute si am incercat o reinterpretare.”

Amna

Inainte de aceasta transformare, Amna s-a lasat pe mainile lui Adrian Perjovschi si pentru o schimbare de look si a fost plăcut surprinsă se descopere că “există viaţă şi după blond”: “Adi este singurul care mi-a dat încrederea să fac o schimbare radicală după mult timp. M-a învăţat să economisesc timp. Acum îmi aranjez părul mult mai repede şi sunt tot timpul fresh. Colaborarea cu el este de departe cea mai bună alegere. ”

foto: The Storyalist

 Recente pe Ok! Magazine

Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg