O recunoşti? Uite ce vedetă a fost transformată în Crăiasa Zăpezii

15 decembrie, 2016
Laura jpeg

În ton cu acest sezon, o blondă celebră de la noi s-a lăsat transformată într-un personaj al basmelor lui Andersen. Ţi-ai dat seama despre cine este vorba?

image

Hairstylistul Adrian Perjovschi a mai pus la cale un happening de poveste, în cadrul proiectului său, “Transformări radicale by Jovsky Studio”, alegând un nou personaj în care să transforme o vedetă: Crăiasa Zăpezii, creaţie a povestitorului Hans Christian Andersen.

Cea care a răspuns acestei provocări stilistice este nimeni alta decât Laura Cosoi.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu Crăiasa Zăpezii, pentru că mi se pare simbolul iernii, sunt născută iarnă, iar când eram mică eram fulg de nea la toate serbările. Mi se pare un rol destul de versatil, complex, deşi primul gând poate duce la ceva clasic”, spune Laura Cosoi.

„Laura este o persoană foarte talentată, profesionistă şi întotdeauna îmi face plăcere să lucrăm împreună, ne ştim de aproape 12 ani şi m-am bucurat foarte mult când a acceptat provocarea noastră, au ieşit fotografii extraordinare, perfecte pentru sărbătorile care se apropie şi pe care le aşteptăm cu atâta drag”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Laura Cosoi şi hairstylistul Adrian Perjovski

„Cu Adi am lucrat întotdeauna foarte bine, este şi un prieten foarte drag cu care am copilărit, ca să spun aşa. Îmi amintesc că, imediat ce am ajuns în Bucureşti, el a fost primul care mi-a deschis culoarea părului, m-a făcut blondă. De atunci, ne leagă o prietenie înainte de o relaţie profesională”, adaugă Laura Cosoi.

Întrebată ce îşi doreşte de la Moş Crăciun, Crăiasa Zăpezii a răspuns foarte prompt: zăpadă. „Mă simt foarte bine de fiecare dată când ninge, nu-mi place neapărat frigul, dar sărbătorile de iarnă şi zăpada mi se pare că aduc curăţenie şi în suflet. De sărbători voi merge la Târgu Mureş la părinţii lui Cosmin şi la Iaşi, evident, apoi vom pleca într-o vacanţă, la cald. Mă aşteaptă un 2017 plin, este anul cocoşului, se pare că va fi anul meu”, mai spune Laura Cosoi.Recente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg