O regină dark! De când și-a schimbat stilul, Monica Anghel îndrăznește și mai mult

23 noiembrie, 2023

Artista pare de neoprit în experimentele sale stilistice, în care se avântă alături de designerul care i-a schimbat complet look-ul, Cera Mihăilescu.

Madmax, Matrix sau Dune? Un mix de futurism testat de Monica Anghel. FOTO: Ștefan Ovidiu
Madmax, Matrix sau Dune? Un mix de futurism testat de Monica Anghel. FOTO: Ștefan Ovidiu

O nouă imagine a artistei Monica Anghel vine să ne demonstreze că, la orice vârstă, o femeie se poate reinventa. Vocea sa este aceeași, energia și veselia ei sunt la aceleași cote, doar la capitolele îndrăzneală și experiment am spune că bifează mai des. Și asta pentru că transformarea uluitoare prin care a trecut, în urma operației la coloană care a obligat-o să-și schimbe complet stilul de viață, îi dă un boost incredibil să calce pe teritorii stilistice încă neîncercate.

Cu o nouă siluetă, care le face invidioase chiar și pe cele mai tinere artiste, cu o coafură inconfundabilă și un machiaj care îi subliniază perfect trăsăturile unice, Monica Anghel s-a lăsat cu încredere pe mâna designerului Cera Mihăilescu, care i-a lansat provocarea de a-i nuanța abordarea stilistică. Iar direcția pe care i-a dat-o pare să fie una câștigătoare, căci de-atunci Monica Anghel nu doar că și-a schimbat garderoba de scenă, reinventându-se la nivel de imagine, dar și urcă tot mai des pe podiumul de modă, unde își permite să experimenteze tot mai mult.

Cel mai recent, Monica Anghel a fost protagonista unui nou show fashion marca Alin Gălățescu, care, sub titulatura „Rock & Fashion”, a fost dublat de un mare concert rock, ce a reunit mai multe formații renumite: “METAL POWER DAY” by Laura Stone & Team.

Catwalk-ul a aparținut manechinelor care au defilat pentru colecțiile a trei designeri inovativi - Antonia Nae, Cera Mihăilescu și Arthur & Ioana Datcu, cărora li s-a alăturat și Monica Anghel (defilând pentru Cera Mihăilescu) și Misty (care a prezentat pentru celelalte două colecții).

Dacă modelele sunt obișnuite cu avangardismul din lumea modei, pentru Monica Anghel acest show a venit la pachet cu un machiaj mult mai teatral și cu un outfit futurist - o rochie all black cu mâneci maxi, trenă și cupe din piele, care i-au dat un look de regină dark.

Îi aplaudăm atât curajul, cât și determinarea de a-și trăi toate visele stilistice la o vârstă la care alte femei refuză să mai schimbe ceva sau să-și dea voie să fie cu adevărat spectaculoase.

FOTO: Remus Nicolaescu, Ștefan Ovidiu



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg