O regină dark! De când și-a schimbat stilul, Monica Anghel îndrăznește și mai mult

23 noiembrie, 2023

Artista pare de neoprit în experimentele sale stilistice, în care se avântă alături de designerul care i-a schimbat complet look-ul, Cera Mihăilescu.

Madmax, Matrix sau Dune? Un mix de futurism testat de Monica Anghel. FOTO: Ștefan Ovidiu
Madmax, Matrix sau Dune? Un mix de futurism testat de Monica Anghel. FOTO: Ștefan Ovidiu

O nouă imagine a artistei Monica Anghel vine să ne demonstreze că, la orice vârstă, o femeie se poate reinventa. Vocea sa este aceeași, energia și veselia ei sunt la aceleași cote, doar la capitolele îndrăzneală și experiment am spune că bifează mai des. Și asta pentru că transformarea uluitoare prin care a trecut, în urma operației la coloană care a obligat-o să-și schimbe complet stilul de viață, îi dă un boost incredibil să calce pe teritorii stilistice încă neîncercate.

Cu o nouă siluetă, care le face invidioase chiar și pe cele mai tinere artiste, cu o coafură inconfundabilă și un machiaj care îi subliniază perfect trăsăturile unice, Monica Anghel s-a lăsat cu încredere pe mâna designerului Cera Mihăilescu, care i-a lansat provocarea de a-i nuanța abordarea stilistică. Iar direcția pe care i-a dat-o pare să fie una câștigătoare, căci de-atunci Monica Anghel nu doar că și-a schimbat garderoba de scenă, reinventându-se la nivel de imagine, dar și urcă tot mai des pe podiumul de modă, unde își permite să experimenteze tot mai mult.

Cel mai recent, Monica Anghel a fost protagonista unui nou show fashion marca Alin Gălățescu, care, sub titulatura „Rock & Fashion”, a fost dublat de un mare concert rock, ce a reunit mai multe formații renumite: “METAL POWER DAY” by Laura Stone & Team.

Catwalk-ul a aparținut manechinelor care au defilat pentru colecțiile a trei designeri inovativi - Antonia Nae, Cera Mihăilescu și Arthur & Ioana Datcu, cărora li s-a alăturat și Monica Anghel (defilând pentru Cera Mihăilescu) și Misty (care a prezentat pentru celelalte două colecții).

Dacă modelele sunt obișnuite cu avangardismul din lumea modei, pentru Monica Anghel acest show a venit la pachet cu un machiaj mult mai teatral și cu un outfit futurist - o rochie all black cu mâneci maxi, trenă și cupe din piele, care i-au dat un look de regină dark.

Îi aplaudăm atât curajul, cât și determinarea de a-și trăi toate visele stilistice la o vârstă la care alte femei refuză să mai schimbe ceva sau să-și dea voie să fie cu adevărat spectaculoase.

FOTO: Remus Nicolaescu, Ștefan OvidiuRecente pe Ok! Magazine

Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg