O româncă joacă în seriale la Hollywood. Iată cine e ea!

28 noiembrie, 2016
9 png

Am văzut-o jucând în serialul ”The Girlfriend Experience”, alături de nepoata lui Elvis Presley, în pelicula ”Total Frat Movie”, şi, mai nou, în ”Reign”, un serial care prezintă viaţa Reginei Mary a Scoţiei.

Ann are 29 de ani şi s-a născut la Braşov

 Este vorba despre românca Ana Pîrvu, care a plecat din România, alături de părinţii ei, în anul 1998, pe când avea doar 12 ani. De atunci, au trecut ceva ani, iar Ana este cunoscută acum drept ”Ann Pîrvu”, o actriţă de succes.

”De când am venit în Canada mi-am dat seama că trebuie să munceşti cât poţi de mult, trebuie să te zbaţi, şi, la un moment dat, o să iasă ceva. Pasiunea mea pentru această profesie a început de când eram mică şi nici nu mi-am putut imagina că aş putea face altceva cu viaţa mea”, declara Ana într-un interviu acordat televiziunii Digi24, anul trecut.

Ann în ”Reign”

Ei bine, da, Ann se poate bucura acum cu un CV bogat, numele ei apărând în diverse proiecte cinematografice. Sperăm, aşadar, s-o vedem în cât mai multe pelicule de succes!

Între timp, Ann a bifat şi câteva apariţii stylish pe covorul roşu, alegând să poarte mai mereu creaţii sexy, care-i pun în evidenţă silueta silfidă. Haideţi să vedem, aşadar, câteva imagini cu românca Ann Pîrvu pe covorul roşu, şi nu numai!Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg