"O şantajistă"! Charlie Sheen neagă că şi-a forţat iubita să facă avort

8 decembrie, 2015
Charlie Sheen at the 'EXTRA' live TV show in Los Angeles  jpeg

Starul din ”Doi bărbaţi şi jumătate” o numeşte pe fosta lui logodnică, Brett Rossi, o ”şantajistă” şi o ”prostituată”, în cele mai recente documente depuse la tribunal, în procesul intentat chiar de Brett.

Charlie Sheen a dezminţit acuzele fostei logodnice

Fosta iubită de nouă luni a lui Charlie Sheen l-a dat în judecată pe acesta pentru că actorul i-a mărturisit că are HIV abia după ce au întreţinut relaţii sexuale de 5-6 ori, dar şi pentru că acesta a abuzat-o fizic şi psihic, obligând-o să facă avort.

După cum era de aşteptat, Charlie Sheen i-a răspuns în instanţă, dezminţind toate aceste acuze. Astfel, actorul a precizat că Brett era la curent cu starea lui sănătate atunci când au întreţinut relaţii sexuale prima oară, dar şi că aceasta s-a folosit de această informaţie pentru a scoate bani de la el, deşi semnase un document de confidenţialitate.

Potrivit spuselor lui Charlie, fosta lui iubită îl ameninţa că va da un comunicat de presă în care va dezvălui că are HIV dacă acesta nu-i dă bani.

De asemenea, Charlie a precizat că şi Brett a făcut sex neprotejat cu nenumăraţi parteneri sexuali, dată fiind natura job-ului ei, chiar şi după ce a întreţinut relaţii sexuale cu el.

Charlie şi-a încheiat pledoaria spunând că Rossi doreşte doar să se răzbune şi să-l pedepsească pe actor că a rupt logodna şi prin urmare... sprijinul financiar.

Avocatul lui Charlie Sheen a negat în faţa instanţei că actorul şi-a abuzat vreodată fosta logodnică: ”El nu şi-a lovit, ştrangulat sau ameninţat niciodată iubita. (...) Mai mult de atât, Rossi i-a spus tot timpul lui Charlie că foloseşte anticoncepţionale”.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg