O viaţă amoroasă tumultuoasă! Cu ce staruri s-a iubit Prince

22 aprilie, 2016
THE 1999 ESSENCE AWARDS jpeg

Viaţa lui personală a fost cel puţin la fel de suculentă şi palpitantă precum a fost cariera sa artistică. Prince a fost căsătorit, într-adevăr, doar de două ori, însă de-a lungul vieţii sale a avut numeroase relaţii.

Între anii `80 şi `90, pe lista lui de cuceriri s-au numărat staruri precum Madonna, Kim Basinger, Sherilyn Fenn, Vanessa Marcil, Susanna Hoffs şi Tara Leigh Patrick – numită ulterior Carmen Electra, chiar la sugestia lui Prince.

Şi potrivit tuturor mesajelor apărute pe reţelele de socializare după moartea artistului, Prince a fost un bărbat adorat de toate aceste partenere.

Haideţi să vedem, aşadar, mai amănunt, cu cine s-a iubit Prince de-a lungul anilor!

Vanity

image

Se întâmpla ca-n anul 1980 s-o întâlnească, la American Music Awards, pe Denise Matthews, devenită rapid Vanity, chiar la sugestia artistului.

Vanity a devenit prima ”protejată” a artistului, care a văzut în ea o posibilă artistă de mare calibru. Aşa se face că a sprijinit-o în a deveni liderul trupei ”Vanity 6”, pe care tot el a fondat-o.

Cei doi au avut o relaţie timp de câţiva ani şi au apărut împreună pe coperta revistei Rolling Stone, ăn 1983.

Şi deşi ulterior s-a iubit cu alţi bărbaţi, Vanity a scris în autobiografia sa că Prince a fost singurul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat. O declaraţie pe care, o să vedeţi, o s-o reîntâlnim şi-n cazul altor femei din vârsta muzicianului.

Vanity a murit în februarie, anul acesta, tot la vârsta de 57 de ani.

Prince a ţinut un moment de reculegere în cinstea ei, în timpul concertului din Australia, acum două luni. În repertoriul lui de atunci, s-au numărat şi melodii pe care cei doi le-au scris împreună, precum ”Little Red Corvette”.

Apollonia

image

În 1984, pe când Vanity a decis să rupă legătură cu Prince, artistul a cunoscut-o pe următoarea sa ”protejată”, modelul mexican Patricia Apollonia Kotero, în vârstă de 24 de ani, pe atunci. Relaţia lor a rezistat până în 1985.

Ulterior, Apollonia s-a iubit cu actorul Lorenzo Lamas, cu artistul David Lee Roth, însă s-a căsătorit cu scriitorul Kevin Bernhardt.

Susan Moonsie

image

Moonsie era doar o adolescentă când a devenit membră a trupei Vanity 6, devenită ulterior Apollonia 6. Este incert în ce perioadă s-au iubit Prince şi Moonsie, însă se preconizează că ar fi fost vorba de câteva luni între 1983 şi 1984. S-au despărţit pentru că Prince a început o relaţie cu Susannah Melvoin.

Se spune că melodia ”When Doves Cry” a fost scrisă pentru Moonsie.

Susannah Melvoin

image

Este vorba despre prima lui relaţie serioasă, care a făcut ca Prince să se logodească în 1985. Ea era o cântăreaţă talentată, iar după despărţirea de Prince, Susannah a ajuns să lucreze cu Madonna.

Şi pentru ea a scris Prince o piesă. Este vorba de ”Nothing Compares 2 u”, care i-a adus un nominalizare la premiile Grammy, la categoria ”piesa anului”.

Sheila. E

image

Tot prin anii 1980 s-a iubit şi cu Sheila.E, după ce s-au cunoscut în 1978. Cei doi au lucrat împreună la ”Purple Rain”.

Ieri, Sheila a fost printre primele vedete care şi-au exprimat regretul pe reţelele de socializare. ”Inima mea este zdrobită. Nu sunt cuvinte. Te iubesc!”

Madonna

image

Relaţia lor amoroasă ar fi avut loc prin anul 1985, pe când au făcut duetul ”Love Song”. Se pare că artista l-ar fi părăsit după ce l-a cunoscut pe Sean Penn.

Şi ea s-a numărat printre artiştii care l-au comemorat: ”A schimbat lumea. Un adevărat vizionar. Ce pierdere... sunt devastată”.

Sherilyn Fenn

image

Starul din ”Twin Peaks” şi Prince au avut o relaţie scurtă prin anii 1980. Nu ştim de ce relaţie lor nu a evoluat, însă ştim că au rămas prieteni toată viaţa. ”Prince m-a inspirat. Mi-a schimbat viaţa. Am să-i simt lipsa profund. Nu va mai fi altul ca Prince”, este mesajul pe care aceasta l-a scris pe reţelele de socializare după ce a aflat tragica veste.

Kim Basinger

image

Se presupune că Prince a avut o aventură cu Kim Basinger prin 1989, pe când aceasta filma pentru ”Batman”. Au lucrat împreună la ”Ep The Scandalous Sex Suit”, în care Basinger a intrat în pielea personajului Vicki Vale. Contribuţia ei constă în gemete sau cuvinte cu tentă sexuală, ceea ce, pe atunci, a dus la specularea că înregistrarea s-a făcut pe când cei doi făceau sex.

Carmen Electra

image

Nu ne este foarte clar în ce perioadă cei doi s-au iubit, însă se presupune că s-a întâmplat prin 1993. Prince a fost cel care a sfătuit-o să-şi schimbe numele de scenă, în detrimentul numelui ei adevărat, Tara Leigh Patrick.

”Mi-a dat numele, a crezut în mine şi a inspirat o întreagă generaţie. O să-l iubesc mereu.”, este declaraţia cântăreţei.

Nona Gaye

2005

Nona avea doar 18 ani pe când s-a iubit cu Prince. Au fost împreună trei ani, iar când s-au despărţit, Nona a declarat că inima ei a fost profund zdruncinată.

Se prespune că Prince ar fi cerut-o de soţie chiar înainte să se cupleze cu Myte Garcia, devenită ulterior prima soţie.

Mayte Garcia

image

S-au întâlnit în 1990, când Mayte a fost anagajată ca dansatoarea lui. La 18 ani, Mayte a ajuns în centrul atenţiei artistului, acesta scriind chiar şi o melodie pentru ea, respectiv ”The Most Beautiful Girl in the World„.

În 1996, de Valentines Day, Garcia (22 de ani) şi Prince (37) s-au căsătorit. În octombrie, acelaşi an, Garcia i-a dat naştere unui băieţel, care însă a decedat o săptămână mai târziu, din cauza unei boli rare.

Experienţa nefericită a dăunat relaţiei, cei doi despărţindu-se doi ani mai târziu.

Manuela Testolini

image

Prince s-a recăsătorit la doi ani după mariajul cu Mayte Garcia cu Manuela Testolini. Aceasta din urmă avea doar 24 de ani pe când s-a căsătorit cu muzicianul. Cei doi s-au cunoscut pe când au lucrat împreună la fundaţia lui caritabilă.

Manuela şi Prince au divorţat în 2006, fiind alegerea ei să-l părăsească pe artist. Acesta declara pe atunci că e profund rănit de decizia soţiei sale.

Manuela s-a căsătorit în 2011 cu Eric Benet, fostul soţ al lui Halle Berry. Au împreună două fete.

Alte relaţii de-ale lui Prince: Bria Valente, Misty Copeland (zvon neconfirmat), Sinead O`Connor.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg