"Oamenii ar trebui forţaţi să se vaccineze, prin lege!" Un star de la Hollywood refuză să joace în filme dacă toată distribuţia nu este vaccinată

12 august, 2021
1 sean penn si sotia lui jpg jpeg

La Hollywood, părerile continuă să fie împărţite între cei care susţin vaccinarea anti-Covid şi cei care nu sunt prea convinşi de beneficiile acestui vaccin.

Din prima tabără, una dintre cele mai vehemente voci este cea a actorului Sean Penn, în vârstă de 60 de ani. Acesta a declarat recent că americanii ar trebui forţaţi să se vaccineze, prin lege.

Acesta a comparat eventuala obligativitate a vaccinării cu cea a a limitării vitezei maxime de rulare pe şosea. “Acesta este unul dintre acele lucruri care ar trebui să fie obligatorii prin lege. Personal, nu văd nimic diferit între asta şi faptul că viteza maximă acceptată pentru toată lumea este de 100 de mile pe oră”, spune Sean.

El susţine că toţi americanii ar trebui să fie vaccinaţi, fie că o vor, fie că nu, cu excepţia celor care suferă de afecţiuni medicale care le interzic acest lucru.

Mai mult, Penn a refuzat să se întoarcă pe platourile serialului în care joacă, Gaslit, până când întreaga distribuţie şi tot stafful nu dovedesc că sunt vaccinaţi.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg