Oana Cârmaciu, actriţa din serialul "Sacrificiul", a născut în mare secret. Are fetiţă sau băieţel?

11 mai, 2020
7 oana carmaciu a nascut 6 jpg jpeg

Veste bună în plină pandemie! Actriţa din serialul "Sacrificiul", Oana Cârmaciu, a născut primul ei copil în urmă cu o săptămână. 

Oana Cârmaciu, actriţa care joacă în serialul „Sacrificiul” difuzat la Antena 1, a anunţat pe reţelele de socializare că a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băieţel pe care momentan nu l-a prezentat fanilor din mediul online. 

Tânăra mămică a dezvăluit recent vestea fericită în viaţa ei: a devenit mamă. Oana Cârmaciu a născut în plină pandemie de coronavirus un băieţel perfect sănătos despre care nu a dorit să spună foarte multe. Actriţa a aşteptat ca micuţul să împlinească o săptămână de viaţă pentru a anunţa venirea lui pe lume. Oana Cârmaciu şi iubitul ei Tudor Andronic sunt în culmea fericirii. Tinerii părinţi se bucură nespus de venirea pe lume a noului-născut. Micuţul s-a născut pe 1 mai, chiar de Ziua Muncii.

stanga
dreapta
6 oana carmaciu a nascut 1 jpg jpeg
2 oana carmaciu a nascut 5 jpg jpeg
3 oana carmaciu a nascut 4 jpg jpeg
4 oana carmaciu a nascut 3 jpg jpeg
5 oana carmaciu a nascut 2 jpg jpeg
7 oana carmaciu a nascut 6 jpg jpeg

„De pe când eram doar doi ♥️. Adică acum o săptămână😂”, a scris actriţa în dreptul unei imagini de pe Instagram în care apare alături de iubitul ei.

5 oana carmaciu a nascut 2 jpg jpeg

În luna ianuarie s-a aflat că actriţa Oana Cârmaciu este însărcinată

Scenariul serialului de la Antena 1 a fost modificat în momentul în care actriţa a rămas gravidă, astfel că şi personajul interpretat de Oana, Ioana Popescu, va deveni mamă.

Actriţa nu a plănuit să rămână însărcinată: "Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă ştiu că îmi doream să fiu o mamă tânără şi la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani şi părea că nu ştiu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi <>. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunţate, aşa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experienţă nouă şi interesantă şi am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puţin pe parcursul sarcinii până acum", spunea ea acum câteva luni. 

Foto: Antena 1, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg