Oana Mizil, primele declaraţii după ce s-a spus că a fost agresată. Care a fost motivul conflictului

28 iulie, 2021
4 vanghelie3 jpg jpeg

Şi-a retras plângerea de la Poliţie, iar acum vrea să îşi scoate partenerul de viaţă nevinovat. Oana Niculescu- Mizil răstoarnă toată povestea şi susţine că nu a fost agresată de Vanghelie.

„Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soţului şi pe fondul meu de stres, pentru că de cinci ani suntem practic hărţuiţi de DNA şi nu numai, pur şi simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturaţie, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele şi uşoare, iar vineri seara am avut o mică altercaţie cu soţul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor şi pur şi simplu ne-am supărat şi ne-am certat”, a declarat Oana Mizil la Antena 3.

“Practic, m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 şi aşa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat. Nu am fost lovită cu putere, aşa cum se spune. Pur şi simplu, soţul meu m-a apucat de braţul stâng şi m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se şi scrie în documentele de ieşire din spital că am avut atac de panică şi tensiune foarte mare”

stanga
dreapta
1 vanghelie2 jpg jpeg
2 vanghelie jpg jpeg
4 vanghelie3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg