Oana Moşneagu şi Vlad Gherman, frumoşi şi eleganţi la botezul fetiţei nutriţionistului Mario Popescu

17 mai, 2022
Oana Mosneagu si Vlad Gherman la botezul fetitei lui Mario (1) jpg

Cei doi colegi de platou, dar şi parteneri de viaţă, au fost invitaţi în weekend la un botez cu ştaif.

Petrecere mare în weekend în familia celebrului nutriţionist şi antreprenor Mario Popescu! Acesta şi soţia sa şi-au creştinat fetiţa, care a primit numele Alma, în cadrul unui eveniment cu clasă, organizat la Palatul Mogoşoaia.

Pritre invitaţi s-au aflat şi cei doi tineri îndrăgostiţi de pe platourile de filmare ale serialului "Adela", actorii Oana Moşneagu şi Vlad Gherman. Cei doi au fost frumoşi şi eleganţi, ca pentru un garden party de mijloc de mai, alegând ţinute smart chic în culori fondante, potrivite cu cromatica temei petrecerii.

Oana Mosneagu si Vlad Gherman la botezul fetitei lui Mario (2) jpg

Întrebată de una dintre fanele sale de unde şi-a achiziţionat salopeta în dungi, Oana Moşneagu a spus că e o ţinută Mango, pe care, din păcate, a agăţat-o imediat.

La frumosul mix de culori, actriţa a asortat o pereche de sandale cu barete în nuanţa lila - atât de populară acum şi propusă de designeri încă de sezonul trecut.

Vlad a preferat să fie comod, aşa că a păstrat tenta de casual cu acei bascheţi negri, care cu siguranţă au fost o opţiune mai lejeră decât dacă ar fi optat pentru clasicii pantofi de costum.

stanga
dreapta
Oana Mosneagu si Vlad Gherman la botezul fetitei lui Mario (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman la botezul fetitei lui Mario (4) jpg

Cert e că ambii au radiat a fericire, lucru care nu i-a lăsat indiferenţi pe fanii lor internauţi, care le-au transmis gândurile lor prin mesaje postate pe Instagram. "Nu cred că mă înșel când spun că aveți ceva deosebit! Emanați o finețe, o lumină aparte!", spune o fană. "Cât sunteți de frumoși împreună!", vine şi remarca alteia. "LOVE is in the Air!!!", comentează altcineva. "Foarte frumos arată fericirea ❤️" este un alt comentariu laudativ, pe lângă cele 32.000 de like-uri strânse pe pagina lui Oanei Moşneagu şi alte 21.000 primite pe contul lui Vlad Gherman!

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg