Oana Niculescu Mizil: „Banii nu mă reprezintă, poate pentru că i-am avut dintotdeauna”

6 septembrie, 2024

Duminica aceasta, de la ora 23:00, telespectatorii Kanal D vor avea ocazia să o descopere pe Oana Niculescu Mizil, fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png

Femeie de afaceri, Oana Niculescu Mizil face parte din celebra familie Niculescu Mizil, iar trecutul său, marcat de istoria influentă a bunicului său înainte de 1989, i-a adus deseori în presă supranumele de "prințesa comunistă".

De-a lungul timpului, Oana Niculescu Mizil a cochetat cu politica, unde a ocupat două mandate de deputat, dar a fost și implicată într-un proces care s-a finalizat cu o condamnare cu suspendare. În plan profesional, aceasta a condus afaceri, abordând domenii precum modă, bijuterii de lux, industria produselor gourmet de ciocolată.

În ceea ce privește viața personală, povestea sa de iubire cu Marian Vanghelie a fost intens mediatizată, culminând cu obținerea unui ordin de restricție împotriva acestuia. Cei doi au împreună o fiică, iar relația lor a captat interesul tabloidelor ani de-a rândul.

Marian Vanghelie și Oana Niculescu Mizil
Marian Vanghelie și Oana Niculescu Mizil

Invitata ediției va răspunde la întrebări care explorează diverse aspecte din viața ei, inclusiv evenimente legate de business-urile sale, esecuri, reusite, dar și pagube materiale însemnate, precum pierderea bijuteriilor sale de lux, în valoare de aproape un milion de euro. În acest context, Oana Niculescu Mizil declară: „Banii pe mine nu mă reprezintă și nu m-au reprezentat niciodată, poate pentru că am avut dintotdeauna”, subliniind astfel o atitudine relaxată față de materialism și lux.

Ce i-a lipsit printesei comuniste, Oana Mizil?”, „Cum ați rămas fără bijuterii de aproape un milion de Euro?”, „Cum ați ajuns codașa Parlamentului?”, „V-a obligat politica să vă apucați de facultate?”, „V-a bătut Marian Vanghelie?”, „L-ați mai primi înapoi pe Marian Vanghelie?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate invitatei.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, publicul va avea șansa să afle cât de mândră este Oana Niculescu Mizil de trecutul ei, cât de dulci sunt experiențele prezentului și cât de îndrăznețe sunt planurile sale de viitor.

Nu ratați “40 de intrebari cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D!



Recente pe Ok! Magazine

Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg