Oana Pellea, Feli şi Alina Chivulescu dezvăluie definiţia lor pentru frumuseţe

26 martie, 2018
938A0456 jpeg

Trei femei de succes, trei femei puternice, trei modele de feminitate. Iată ce presupune pentru acestea frumuseţea.

image

Oana Pellea, Feli şi Alina Chivulescu au dezvăluit definiţia lor pentru frumuseţe şi au vorbit despre autenticitate, feminitate, bucuria de a fi diferite, în cadrul evenimentului de lansare a campaniei Oriflame România, “Frumoasă aşa cum sunt eu”. Un manifest, o poveste despre frumuseţea reala care depăşeşte graniţele fizice, o campanie despre provocări, hotărâre, sensibilitate şi curaj.

Feli a povestit cum a ajuns la maturitatea de a-şi înţelege frumuseţea dincolo de aparenţe şi criterii: “Eu sunt voce. Vocea pe care am moştenit-o de la mama mea. Sunt cea care a învăţat ce i se potriveşte şi ce nu. Eu sunt culoare, eu sunt Feli. Iubesc proiectele care mă inspiră să fiu eu. Aşa am ales Oriflame, pentru provocarea lansată şi pentru mesajul puternic pe care îl transmite: iubeşte-te aşa cum eşti, cu zâmbetul tău larg, cu gesturile unice şi ideile tale expresive. Eşti minunată.”

image image

"N-ai cum să nu iubeşti viaţa şi frumuseţea din tine. Eu sunt fericită că sunt. Sunt fericită că zi de zi mă pot descoperi şi reînfiinţa. Întâlnirea cu sine e cea mai importantă întâlnire a vieţii tale. Alegerea Oriflame este un alt prilej ce îl folosesc pentru a te încuraja să fii tu. Oricând.”. Aşa descrie

propria viziune despre frumuseţe.

   

image image image

Miss România 1992, actrita Alina Chivulescu a explicat cum frumuseţea trece dincolo de fizic, dincolo de kilogramele strandard, de înălţimea clasică sau de culoare ochilor:

“Sunt bunătatea învăţată acasă. Sunt respectul pe care îl arăt faţă de mine, de cei dragi şi de cei din jur. Sunt dedicare pentru fiecare clipă trăită. Am învăţat să mă iubesc pe mine aşa cum sunt Eu. E cea mai buna alegere pe care am făcut-o vreodată. Oriflame înseamnă provocare.  Provocarea de a te iubi aşa cum eşti de fapt, de a-ţi acepta şi îndrăgi fiecare parte din suflet, minte si trup. Descoperă-te şi îndrăgosteşte-te de tine în fiecare zi. Aceasta este esenţa unui proiect minunat, conturat de Oriflame.”

   

image image

Evenimentul de celebrare a frumuseţii a fost organizat la restaurantul Nido din centrul Capitalei şi prezentat de un alt model feminin, Amalia Enache, sub coordonarea directorului general Oriflame România, Karolina Georgieva, care a explicat care este mesajul campaniei “Frumoasă aşa cum sunt eu”.

“Frumuseţea nu cunoaşte şabloane. Ne dorim să ne simţim bine în legătură cu noi însene, vrem să ne facem propriile alegeri de frumuseţe. Ne dorim să ne simţim frumoase, în termenii noştri proprii. În Oriflame suntem experţi în dezvoltarea unor produse de înfrumusetare de înaltă calitate. Dar există un singur expert care ştie de ce e nevoie pentru a te simţi cu adevărat frumoasă. Eşti tu însăţi!”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg