Oana Pellea, ţinta unui mesaj violent în urma unei postări despre Cristina Ţopescu

18 ianuarie, 2020
1 oana pellea jpg jpeg

Actriţa a fost jignită în urma unui mesaj transmis pe Facebook.

Oana Pellea a publicat un mesaj pe Facebook imediat după aflarea veştii decesului jurnalistei Cristina Ţopescu.

„Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte… necunoscători de viaţă. Ciori croncănitoare… comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentaţi moartea… Ce oribil! Cristina Ţopescu a avut un SFLET MARE şi o capacitate de-a iubi enormă. Mesaj către toţi cei care comentează… ca subiect de cancan… plecarea Cristinei Ţopescu… vă asigur de tot dispreţul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă… toţi cei care îi judecaţi moartea să vă dea Domnul… după cât bine aţi făcut în viaţa asta şi după câte suflete nevinovate aţi salvat…”

În replică, marea actriţă a primit un comentariu incredibil, injurios şi plin de ură, pe care a ţinut să-l facă public pe contul său.

„Eh… am primit şi acest drăgălaş mesaj: "Eşti o greşeală genetică a marelui actor. Nici în faţa morţii nu ai pic de bun simţ. Eşti o mare JAVRĂ. Dacă te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor. Îţi doresc din toată fiinţa mea să ai parte de un sfârşit cât mai neplăcut şi căt mai curând. Doar PĂMÂNTUL o să-ţi închida BOTUL ăla SPURCAT şi plin de VENIN….. JAVRĂ!!!”. 

Ulterior, acest mesajul a fost şters de pe pagina sa de socializare, fiind urmat de o postare mult mai senină, ca o palmă dată celui care a îndrăznit să o jignească:

„Sunt un om binecuvântat cu IUBIRE. Un singur mesaj plin de ură la adresa mea...a declanşat sute de mesaje de iubire! Vă mulţumesc din tot sufletul pentru mesajele trimise. Iubirea dăruită să vi se întoarcă înmiit. MULŢUMESC! MULŢUMESC❤️❤️❤️”Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg