Oana Radu s-a operat

14 septembrie, 2015
Oana Radu jpeg

După o îndelungă aşteptare, cântăreaţa are, în sfârşit, trupul pe care l-a visat. Uite ce modificări şi-a mai făcut.

Oana Radu, sau Adele de la „Vocea României“ cum mai este cunoscută ea, a reuşit să slăbească mai mult de 60 de kilograme, dar corpul ei încă nu arăta aşa cum îşi dorea. Aşa că şi-a dorit ca medicii să corecteze efectele slăbitului, ajustându-şi sânii şi înlăturând pielea în exces.

image

„Acum mă simt mult mai bine. A fost şocant pentru mine faptul că am făcut toate aceste operaţii ca să fiu şi eu un om normal, pentru că eu niciodată, în 21 de ani, nu am purtat un tricou cu mânecă mai scurtă de cot sau maiou, pentru că am fost exagerat de complexată, ba că aveam mâinile ba prea groase, iar după ce slăbisem, le-am avut pline de vergeturi. Deşi făcusem eu foarte mut sport şi luasem o grămadă de suplimente pentru piele şi pentru slăbit, nu arătam ca un om normal. Şi am zis că este bine să fac acest lucru pentru ca psihicul meu să fie mai puternic, pentru ceea ce îmi doresc să fac, adică să cânt“, s-a destăinuit Oana Radu la Antena Stars.

„Nu m-am tunat, aveam piele în exces şi. pentru că a trebuit să fie scoasă, a fost nevoie de proteze, de implanturi. Şi când m-am uitat în oglindă, nu mi-a venit să cred ce mâini subţiri am. Acum stau în pat, cu mâinile pe perne pentru că trebuie să le ţin la înălţime“, a mai spus ea la Antena Stars. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg