Oana Roman și Marius Elisei au plecat în Italia ca să își repare relația

5 decembrie, 2022
oana roman jpg

Oana Roman și Marius Elisei au o relație cu probleme, dar luptă să o salveze. Acum, cei doi au plecat singuri într-o călătorie de poveste. Fiica lui Petre Roman și iubitul ei au ales ca destinație Italia.

“Ne- am bucurat de o zi frumoasă cu soare și 18 grade Celsius. Ne- am plimbat și am admirat Coasta Amalfi. Drumurile cu serpentine nu sunt deloc pasiunea mea, dar mi-am învins frica și m-am bucurat de peisaj”, mărturisea Oana pe o rețea de socializare.

Aventura a continuat. “Ziua de ieri a fost despre Pompei, Veziviu, prieteni și pizza bună. Au fost 3 zile cu multa plimbare și condus sute de kilometri pe niște serpentine nebune cu șoferi agitați și nerăbdători. Mi-a fost greu sa conduc pentru că nu sunt deloc ordonați în condus și nu prea respectă nici o regulă. Dar a fost interesant și am înțeles încă o dată de ce iubesc atât de mult Coasta de Azur”.

Oana și Marius au o relație încercată, dar speră că destinul va fi de partea lor. „ Au fost probleme cu mama, toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur.

Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa”, a mărturisit Oana Roman la Metropola TV.  



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg