Oana Roman și Marius Elisei au plecat în Italia ca să își repare relația

5 decembrie, 2022
oana roman jpg

Oana Roman și Marius Elisei au o relație cu probleme, dar luptă să o salveze. Acum, cei doi au plecat singuri într-o călătorie de poveste. Fiica lui Petre Roman și iubitul ei au ales ca destinație Italia.

“Ne- am bucurat de o zi frumoasă cu soare și 18 grade Celsius. Ne- am plimbat și am admirat Coasta Amalfi. Drumurile cu serpentine nu sunt deloc pasiunea mea, dar mi-am învins frica și m-am bucurat de peisaj”, mărturisea Oana pe o rețea de socializare.

Aventura a continuat. “Ziua de ieri a fost despre Pompei, Veziviu, prieteni și pizza bună. Au fost 3 zile cu multa plimbare și condus sute de kilometri pe niște serpentine nebune cu șoferi agitați și nerăbdători. Mi-a fost greu sa conduc pentru că nu sunt deloc ordonați în condus și nu prea respectă nici o regulă. Dar a fost interesant și am înțeles încă o dată de ce iubesc atât de mult Coasta de Azur”.

Oana și Marius au o relație încercată, dar speră că destinul va fi de partea lor. „ Au fost probleme cu mama, toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur.

Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa”, a mărturisit Oana Roman la Metropola TV.  Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}