Oana Roman a vorbit despre semnele pe care le primește după moarte de la Mioara: ”E tare bine mama!”

11 aprilie, 2024

La nici două luni de la decesul Mioarei Roman, fiica sa primește semne din lumea ”de dincolo”. Semne pe care oamenii le primesc de la cei dragi uneori, în timpul viselor.

Oana și Mioara (1) jpg

Oana Roman a suferit foarte mult după plecarea mamei sale, chiar dacă oarecum se pregătise sufletește pentru acest pas. Căci Mioara Roman era foarte bolnavă de ani de zile. Fosta soție a lui Petre Roman a murit cu 2 luni înainte de-a împlini 84 de ani, la sfârșitul lui februarie.

Puternică așa cum o știm, Oana Roman a făcut la vremea respectivă tot ce trebuia făcut, din punct de vedere al înmormântării și parastaselor. Greul a venit când s-a întors acasă și mai ales când a trebuit să-i explice fiicei sale că n-o va mai vedea niciodată pe bunica.

Recent, Oana le-a mărturisit adepților săi din online că îi este dor de Mioara. Și că merge la evenimente și că pare că se distrează, însă durerea pierderii mamei sale este încă vie și prezentă în fiecare noapte.

Se spune că visele sunt descărcări necesare ale subconștientului nostru. Fiica însă a visat-o pe mama recent plecată dincolo. De asemenea, a visat și alte rude. A visat-o pe bunica ei, pe care nu o visase niciodată de când murise.

Oana Roman obișnuiește să povestească mult despre viața ei pe Instagram. Și de data aceasta și-a deschis sufletul într-un mod emoționant.

Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor, chiar dacă pe un subiect foarte personal. Aceasta a mărturisit că mama sa i-a transmis, în vis, că e bine, liniștită și chiar fericită. Iată că și după moarte, legătura dintre mamă și fiică e în continuare atât de puternică și profundă.

”Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama! Era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama. Erau frumoase, erau elegante.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Chiar dacă îi simte absența în fiecare zi, vedeta este împăcată cu gândul că mama sa a ajuns acolo unde trebuie și că i-a dat de veste.

”Mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei”, a mai spus Oana emoționată pe rețeaua de socializare.

Mai mult, se pare că nu e singura care a visat-o pe Mioara Roman. Și o prietenă a acesteia a avut un vis asemănător, a mai mărturisit Oana Roman.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg