Oana Roman, exercițiu public de curaj! A anunțat că-și caută iubit: ”Divorțată după un mariaj mega toxic”

17 iunie, 2024

Unul dintre cele mai cunoscute grupuri de Facebook din România, din care și Oana Roman face parte, a găzduit duminică un anunț inedit.

FotoJet Oana R jpg

Claudia Ileana Nicolau, fondatoarea grupului, obișnuiește să organizeze uneori weekenduri speciale. Unul dintre cele mai așteptate astfel de weekenduri poartă numele ”Cupidoniada”, ocazie prin care membrii singuri ai grupului au ocazia să se prezinte și să anunțe că sunt în căutarea unui partener/partenere.

Grupul Nu mai port a devenit o comunitate foarte frumoasă, care numără aproape 60.000 de membri. Aici ”magia lucrează”, oamenii își vând bunurile pe care nu le mai poartă sau, ca să împrumutăm un termen din engleză, vând lucrurile pe care le-au iubit odată. De la haine, la accesorii, chiar și case.

Cupidoniada este ceva cu totul și cu totul special. Există chiar și bebeluși care s-au născut în urma unor anunțuri magice ale câtorva membri. Alții, rămași încă singuri mai speră. Iar duminică, și-a încercat norocul și Oana Roman.

Chiar dacă a sperat ”că nu va ajunge la ziar”, noi ne bucurăm că este o vedetă așa de asumată. Căci iată, a dat o adevărată probă de curaj, expunându-se cu bune și cu rele și admițând că a venit vremea să se gândească la un viitor cu un posibil ”EL”.

Oana Roman a fost felicitată intens de membrele grupului, care i-au aplaudat curajul.

Iată cum se prezintă fiica lui Petre Roman în anunțul matrimonial și ce spune că și-ar dori de la un eventual partener.

”Dacă e bal, bal sa fie! Rog seriozitate!  48. Berbec. Copil - o fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic.

Apar în ziare ca aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul... E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și pe cele doua suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Va rog eu, nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta.”, a scris Oana Roman.

Felicitările au curs și multe dintre prietenele grupului i-au urat să-și găsească jumătatea, pentru că o merită.

De asemenea, Oana a postat și imagini concludente, cu ea atât machiată, cât și fără machiaj, pentru o transparență totală a anunțului.

Suntem curioși dacă va fi cu noroc și dacă Oana își va găsi pretendentul de care are nevoie. Îi urăm succes!

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg