Oana Roman, mărturie îngrijorătoare şi sinceră: ”Nu mi-e bine, mi-e teamă să nu am iar probleme”. Ce are de gând să facă: ”O să mă duc chiar mâine...”

24 august, 2021
1 oana roman jpg jpeg

Oana Roman a tras un semnal de alarmă pe contul său de Instagram în ceea ce priveşte starea sa de sănătate.

Oana este foarte îngrijorată că a început să nu se simtă bine. Este apatică şi lipsită de vlagă. A fost în parc cu fiica sa şi a recunoscut că nu mai are putere. Nu ştie dacă problema se datorează renovărilor pe care le face la casa sa, fiindcă a recunoscut că nu are niciun ajutor şi singurii care muncesc sunt ea şi Marius, fostul şi viitorul soţ.

Oana totuşi nu lasă problema în voia sorţii, ci a decis să meargă de îndată la spital şi să îşi facă un set complet de analize ale sângelui, mărturisind că nu le-a mai făcut de aproximativ 8 luni.

stanga
dreapta
1 oana roman jpg jpeg
3 oana roman1 jpg jpeg

Oana Roman îi sfătuieşti pe toţi prietenii săi din online să nu îşi neglijeze sănătatea şi să îşi facă analizele de sânge regulat.

Ea mărturiseşte că a avut probleme cu tiroida în trecut, a suferit de hipertiroidie. Întrucât boala a fost tratată şi ţinută sub control, dar şi pentru că s-a simţit bine până acum, Oana nu şi-a mai investigat din punct de vedere medical tiroida în ultimii doi ani. Drept pentru care a decis că va urma să investigheze şi acest aspect.

Consideră că tumultul şi stresul ultimului e posibil să îi fi reactivat problemele tiroidei.

Probabil că Oana este afectată de problemele de sănătate ale mamei sale, fiindcă nu s-a simţit bine în ultimul timp, de certurile pe care le-a avut cu persoane publice şi faptul că a fost jignită de Vica Blochina, o fostă bună prietenă, dar şi divorţul fulminant pe care l-a avut cu tatăl copilului său, chiar dacă ulterior s-au împăcat şi situaţia pare mai bună ca niciodată din punct de vedere sentimental.

Oana Roman a trecut prin schimbări serioase în ultimul timp. Atât sentimentale, cât şi fizice, reuşind să slăbească considerabil, după ce toată viaţa s-a luptat cu kilogramele în plus.

Cu sinceritatea care o caracterizează, probabil că Oana va împărtăşi public şi rezultatele analizelor medicale pe care le va primi şi ne va spune dacă este bine sau există motive reale de îngrijorare.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg