Oana Roman și Marius Elisei au depășit perioada grea din relația lor. Cum au pozat cei doi în ședința foto pentru Crăciun

19 decembrie, 2022
oana roman - marius

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au fost protagoniștii unei ședințe foto inedite. Cei doi au marcat astfel cei 13 ani de relație pe care îi vor împlini în ianuarie.

Oana și Marius au dat frâu sentimentelor într-un cadru de poveste,  demonstrând că dragostea dintre ei e la fel de puternică, chiar dacă în tot acest timp au avut de înfruntat și câteva obstacole.

“Pe 13 ianuarie se vor împlini 10 ani de când ne am cunoscut. A fost frumos dar și greu. La nimeni nu e niciodată totul roz mereu. Suntem sănătoși și avem un copil reușit. N-am făcut averi dar trăim decent! Sper că ce e mai bun de abia de acum să urmeze. E dorința mea de Crăciun, să urmeze mult bine și multă împlinire și să ne vedem visele realitate. Să fie un an care să ne aducă numai bine”, spune vedeta.

Marius și Oana au făcut câteva poze și alături de fiica lor, în vârstă de nouă ani. “Ședință foto de Crăciun 2022. Prima parte. Scriu cu emoție, este al 9 lea an împreună! Doamne ajută la cât mai multe!”Recente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg