Oana Roman şi Marius Elisei, pe muchie de divorţ?

6 aprilie, 2016
Oana Roman Marius Elisei jpeg

Ei bine, se pare că mariajul celor doi întâmpină probleme de ceva timp, iar acum sunt dispuşi să dea cărţile pe faţă.

image

Oana Roman a făcut mărturisiri în premieră la „WowBiz“ despre căsnicia ei cu Marius Elisei, care a început să scârţâie.

„Apropo de faptul că lumea spune ca el m-a ales pentru publicitate şi că eu îl întreţin pe el, să vă spun un lucru. Când eu l-am cunoscut pe Marius, el era asistentul unuia dintre cei mai mari avocaţi din ţară. Nu-i lipsea nimic. Au fost nişte speculaţii care spuneau că Marius era un tâmpit şi un prost, dar ei nu ştiu că Marius a plecat de acolo dându-şi demisia. El a fost rugat să rămână. Nu doresc să comentez public motivele pe care le-a avut. A decis că vrea să fie cu mine şi asta era mai important pentru el. Avea maşina lui, pe care a pierdut-o. Când s-a căsătorit cu mine, a pierdut un job foarte bun şi ulterior a vândut şi maşina pentru a putea să ne întreţină pe noi. A vândut-o pe 8 mii de euro. Ţi se pare că un om care se însoară pentru publicitate îşi pierde job-ul şi maşina? Nu ai cum să spui că omul ăsta s-a însurat pentru bani şi publicitate“, a spus ea ferm pentru Kanal D.

„Au fost momente în care el s-a sufocat şi în care eu am fost dărâmată. Am făcut nunta şi botezul, iar pentru că eu eram foarte rău psihic, au început să apară probleme. Era inevitabil, discuţii, neînţelegeri, certuri. El nu muncea pentru că trebuia să aibă grijă de mine“, a explicat ea.

„Au fost nişte traume pentru el pe care poate eu nu le-am înţeles la magnitudinea lor atunci când au avut loc. Eu i-am zis atunci că dacă tu simţi nevoia să mergi să ai o aventură de noapte cu oricine poţi să mergi. El nu a spus nimic, dar nu cred că a făcut-o şi dacă el a făcut-o şi eu n-am simţit nimic..."

„Certurile şi discuţiile au început mult după nunta pentru că stătea acasă şi nu făcea nimic. A ajuns şi el să fie depresiv şi a ajuns să nu-l mai intereseze nimic. S-a închis de tot în el, s-a opacizat deodată. Refuza dialog, discuţii, orice. Ajunsese o umbră care se plimba prin casă. A ajuns să-mi spună că nu mai poate şi avea dreptate. Noi am şi avut nevoie de terapie amândoi. Isabela ne-a ţinut pe amândoi sănătoşi la cap. Sentimentele dintre noi nu au dispărut niciodată, doar că ele au fost depăşite de problemele apărute", a povestit Oana Roman.

Cât priveşte divorţul, vedeta recunoaşte: "A fost un moment în care ne-am gândit să ne separăm când el nu comunica, nu mai avea idei. Am avut o ceartă şi mi-a zis: "Gata, plec!" şi i-am zis: "OK, dacă tu consideri că asta vrei să faci..." A zis că vrea să meargă până la mama lui să stea să se gândească. A doua zi am avut o discuţie de 5 ore şi am lămurit şi am pus cap la cap nişte lucruri. Ne-au ajutat şi discuţiile cu naşii. Am luat decizia că trebuie să facem ceva şi el a spus că pleacă el să muncească. Şi a mai fost un moment, de curând, când am avut o ceartă foarte mare când eu m-am gândit să divorţez. Dacă atunci eu am mediat şi am reparat, acum el a fost cel care a mediat şi a reparat. Eu sunt într-un moment în care am atât de multe apăsări, încât îmi pied cumpătul. A fost un moment în care el a întrecut un pic limita. Nu vorbim de femei. S-a certat cu nişte unii. Eu am aflat, i-am reproşat şi iarăşi s-a închis in el. Două zile nu am putut să comunicăm nimic. I-am zis că, dacă iarăşi ajungem în punctul ăsta, mai bine ne despărţim", a spus oana Roman.

Partea lui de adevăr.

De cealaltă parte, Marius Elisei a ţinut să aducă unele lămuriri.

"Referitor la jobul la care am renunţat, ea m-a pus să aleg. A spus ori eu, ori ea. E normal că am ales-o pe ea. Probabil că ea a considerat că nu avem timp suficient să petrecem împreună şi asta din cauza job-ului. Eu nu aveam un program fix. Ştiam când intru, dar nu aveam idee când termin. O singură dată i-am reproşat chestia asta. După ce mi-am dat demisia, am avut o ceartă când ea mi-a reproşat că nu aduc bani în casă. Normal că i-am spus că am ales-o pe ea şi am renunţat la bani., a spus Marius în platoul emisiunii "WowBiz".

Iată şi varianta lui în privinţa divorţului: "La două luni după relaţie eram la mare şi ea a făcut o chestie ce nu mi-a căzut mie foarte bine. Eu i-am făcut un semn, că simţeam că mă minte pe faţă. De atunci au început să se accentueze aceste contraziceri, aceste dispute. Am ajuns în faza în care să îi demonstrez ce urât e când nu recunoaşte o faptă. Apoi afecţiunea a început să se rărească  din partea ei. În mintea mea am simţit că gata, trebuie să o închei, să termin tot. Felul ei de a se exprima în faţa mea nu e ca de la soţie la soţ. E prea rece cu mine, de multe ori. Vorbeşte dur cu mine", a mai dezvăluit el la Kanal D.

De înşelat, însă, Marius spune că nici nu poate fi vorba. "Ea spunea aşa, ca să aibă un cartuş acolo, cu ce să atace când era momentul. Am avut ocazia să o înşel, dar nu am făcut-o. Mai bine stai liniştit, decât să te razbuni în halul ăsta", i-a mai spus Marius Elisei lui Mădălin Ionescu, gazda emisiunii "WowBiz".Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg