Oana Roman va avea la nuntă un buchet din trandafiri îngheţaţi

4 iunie, 2014

Deşi a trecut printr-o serie de probleme în ultima vreme, pregătirile pentru nunta ei cu Marius Elisei nu au fost sistate. Iar la evenimentul planificat pe 15 iunie, Oana are de gând să fie cu totul şi cu totul deosebită.

Deşi a trecut printr-o serie de probleme în ultima vreme, pregătirile pentru nunta ei cu Marius Elisei nu au fost sistate. Iar la evenimentul planificat pe 15 iunie, Oana are de gând să fie cu totul şi cu totul deosebită.

În ciuda celor două operaţii prin care a trecut, cea de cezariană şi cea de curăţare a infecţiei apărute după aceasta, dar şi a faptului că Marius şi-a luxat glezna la fotbal, cei doi miri sunt foarte veseli şi nerăbdători să facă nunta şi botezul. Cele două evenimente vor avea loc pe data de 15 iunie, la capela Sfânta Treime din cadrul domeniului Ştirbey.

În afară de rochia de mireasă, creată de sora ei, Catinca, şi de pantofii achiziţionaţi de la Paris, Oana va avea şi un buchet deosebit, din trandafiri criogenaţi – ultima fiţă printre starurile internaţionale. Practic, aceştia rezistă şi 25 de ani, ca şi cum ar fi abia tăiaţi din grădină.

Pentru aranjamentele florale care vor împodobi locaţia aleasă pentru desfăşurarea petrecerii, mireasa a ales hortensii, lalele şi trandafiri.

„Pregătiri, pregătiri şi iar pregătiri!“, a scris Oana pe contul său de Facebook. „Am senzaţia că mai am o mie de lucruri de făcut şi mai sunt doar 2 săptămâni până la evenimentul din 15 iunie! Am multe ajutoare şi sper să ducem totul la bun sfârşit!“, a notat ea pe 29 mai.

„Mă simt bine, azi îmi scoate firele şi recuperarea se derulează bine! Doctorul care mi-a făcut cezariana tot nu m-a contactat şi eu n-am niciun gând să-l caut, atâta timp cât cred că el are să-mi dea mie explicaţii, nu eu lui!“, a spus ea, referitor la starea ei de sănătate.

„Lumea speculează, mulţi îşi dau cu părerea fără să aibă habar despre ce e vorba... şi pe modelul autohton «Câţi oameni atâtea păreri!» luni mă duc la sora mea la atelier la prima probă pentru rochia de mireasa... am emoţii!“, şi-a anunţat Oana fanii de pe Facebook.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg