Oana Sîrbu: "Îmi place să fiu liberă" VIDEO

18 august, 2017
oana 0 jpeg

Artista recunoaşte că este o fire independentă şi că prioritar în viaţa ei este Alex, băiatul ei de 8 ani şi jumătate.

image

Oana Sîrbu acordă rareori interviuri şi, în general, este o prezenţă discretă. Însă Iulia Zgripcea a reuşit s-o convingă să apară într-un interviu difuzat online în care a făcut unele dezvăluiri despre personalitatea sa, dar şi despre cum îşi petrece timpul liber.

"Mie îmi place să fiu liberă. E cel mai frumos lucru pe care mi-l câştig din când în când, nu totdeauna", i-a mărturisit Oana Sîrbu Iuliei Zgripcea. "Dar îmi place să cred despre mine că sunt un om liber în sensul că nu sunt constrânsă de lucruri pe care să nu-mi facă plăcere să le fac. Aşa am fost de mică, am fost un copil preocupat de propriile lui jocuri, stări, atitudini, stări, impresii, păreri. (...) De pe la 14-15 ani am început să muncesc, să-mi câştig propriii mei bani şi atunci probabil că asta mi-a dat o independenţă fabuloasă şi am încercat peste tot, în toţi aceşti ani, să-mi păstrez această independenţă şi în relaţiile pe care le-am avut. Acum nu ştiu exact dacă e bine sau e rău, că se spune că bărbaţii iubesc femeile supuse, dar să fie şi independente. Oricum, ei îşi caută portretul ideal al femeii în mai multe locuri. Eu aşa sunt, eu ţin la felul meu de-a fi şi, într-adevăr, am avut şi eu nişte tensiuni acumulate în urmă cu câţiva ani şi o perioadă destul de extinsă pe vreo 2-3 ani, în care nu mă mai regăseam. A fost un tumult de situaţii, de stări, de lucruri care se adunaseră şi poate şi un prag de vârstă - pentru că sunt importante şi aceste lucruri, chiar dacă noi nu ţinem cont. Şi atunci am dat peste nişte situaţii cărora n-am ştiut, la momentul respectiv, să le fac faţă poate cum se cuvine şi, din cauză că sunt o persoană emoţională, am dus toate aceste lucruri în organism şi nu a fost OK. Şi am învăţat în anii ăştia cum se poate să ne gestionăm emoţiile."

Întrebată cum arată o zi din viaţa ei, Oana Sîrbu a spus că "nu seamănă o zi cu cealaltă. Programele sunt legate de priorităţile legate de fiul meu (Alex are 8 ani şi jumătate, n.r.), însă în vacanţă dormim mult, mergem la sport, mergem în parc, citim, facem muzică, am făcut şi câteva programe împreună şi separat, urmează să mergem puţin şi pe la mare, că încă nu am ajuns... În general, citesc foarte mult şi repet mult cu băieţii mei cu care cânt."

Cât priveşte activitatea sa artistică, artista a spus că "am avut un recital deosebit la Amara săptămâna trecută, mi-a plăcut foarte mult întâlnirea cu publicul de acolo şi am avut un recital cu big band-ul Ionel Tudor şi vreau să facem un proiect împreună, cu muzică live. (...) Cânt în continuare la Teatrul "Constantin Tănase", unde vă aştept, am avut spectacole la Teatrul Herăstrău şi din toamnă probabil la sala teatrului, merg în emisiuni unde se cântă..."Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg