Oana Tache - cea mai fresh voce de la Virgin Radio! Vedeta se întoarce în FM

25 august, 2021
2 oana tache jpg jpeg

Din această toamnă, odată cu lansarea noilor grile de programe, Oana Tache se întoarce la radio şi se alătură echipei Virgin Radio.

Cu un background solid în media şi o carieră începută la vârsta de 5 ani, Oana a reuşit să facă în ultimii 25 de ani un mix bun între televiziune, radio, presă scrisă, digital, marketing şi producţie de digital video content. Din luna septembrie ea revine la pupitrul de DJ pentru a realiza matinalul de la Virgin Radio din fiecare weekend. „E o mare bucurie să mă întorc la radio, cu atât mai mult cu cât voi face parte dintr-o echipă super fresh ca cea de la Virgin Radio! Sunt foarte fericită că voi lucra cu un profesionist ca Bogdan Strătulă pe parte de programe şi că îi voi avea alături pe Cristi Stanciu, Andreea Remeţan, Andrei Niculae – oameni cu care m-am mai intersectat de atâtea ori în media pe diverse proiecte. Am avut parte de o primire mişto ca ei şi sunt convinsă că ne potrivim ca vibe, energie şi profesionalism”, declară Oana Tache.

Un alt punct comun cu noua echipă şi cu postul de radio, după cum spune chiar ea, este pasiunea pentru muzică şi pentru festivalurile de gen. Astfel, pe lângă experienţa profesională acumulată în aceşti ani, Oana deţine din 2018 şi o diplomă în Music Business de la Berklee College of Music SUA şi a lucrat şi ca Digital Development Manager în echipele de Marketing ale festivalelor UNTOLD şi Neversea. „Uite, şi la asta ne potrivim, Virgin şi cu mine. Avem în comun pasiunea pentru muzică şi festivaluri. Ştii cum e, poţi să iei omul de la festival, dar el se va întoarce şi la anul.  Aşa şi eu! Deşi am făcut o pauză de radio şi TV, timp în care m-am concentrat ca producător pe alte proiecte şi pe viaţa personală, ba chiar am făcut anul trecut cel mai tare <unboxing> din viaţa mea, odată cu venirea pe lume a băieţelului meu, Petru Lucas, aceste pasiuni au rămas. Vorba aia, o party girl se poate transforma relaxată în party mama.  Şi că tot a venit vorba de fun, distracţie şi festivaluri, ele cu siguranţă nu vor lipsi din programul meu de weekend la Virgin Radio.”

De la emisiunea pentru copii „Abracadabra”, la cea pentru adolescenţi „Şcoala Vedetelor”, DJ şi Voice Over, actriţă în „Un film Simplu” şi „Pariu cu Viaţa”, Oana a devenit şi cel mai longeviv VJ la MTV România. A realizat peste 50 de producţii TV pentru post şi a fost invitată de 8 ori, în calitate de reporter, la celebrele premii MTV European Music Awards. Tot aici ea a devenit cel mai tânăr Brand Manager din Europa de Sud–Est a MTV International şi este şi în prezent local hero şi Digital Content Manager pentru Viacom International. Experienţa în televiziune a fost completată de rolul de co-prezentator la „Vocea României” şi „Românii Au Talent”, dar şi de poziţii în departamentele de Marketing şi Digital la ProTV, devenind şi primul Digital Host din România şi principalul producător de digital content pentru ProTV, până în 2018.

Recunoscută ca fiind un adevărat profesionist şi trendsetter, Oana Tache a înfiinţat casa de producţie de content digital MediaLike Production şi a colaborat cu brand-uri mari, dar şi la evenimente internaţionale ca Tomorrowland, LollaPalooza, Sonar, UNTOLD, Neversea, Electric Castle, Outlook, Festival Kitzbuhel Super G, Ski Amade Opening, Websummit şi este şi câştigătoare a două premii Webstock, în 2018 şi 2019. Portofoliul său de producător de conţinut este completat de peste 500 de interviuri cu personalităţi internaţionale şi artişti ca David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas, Armin van Buuren.

Din 2019, Oana colaborează cu Biroul Parlamentului European în România şi a lucrat la campanii ca „De Data Asta Votez”, „Europeni Împotriva Covid 19”, „Împreună pentru Europa” etc. A moderat evenimente şi producţii offline şi online printre care şi podcast-ul „Întreabă un Europarlamentar”. Este singurul influencer şi producător de conţinut digital din România invitat de Parlamentul European la Bruxelles, la European Youth Week, în 2019.

„<Ieşi din bulă!> e sloganul personal pe care m-am concentrat în ultimii ani. Pentru că e important să ieşim din zona de confort şi din bula personală, să nu ne blazăm, să nu încetăm să încercăm şi să învăţăm, să facem chestii noi şi să ne trăim viaţa pe bune. De aceea mă bucur şi mai mult, pe lângă proiectele realizate în aceşti ani în domenii diferite, de acest nou început. Aşa că abia aştept să ne trezim împreună în weekend şi să ne distrăm la Virgin Radio!“, încheie Oana Tache.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg