Oana Zăvoranu a aniversat 47 de ani. Ce surpriză i-a făcut soţul ei, Alex

17 iunie, 2020
3 oana5 jpg jpeg

Oana Zăvoranu a aniversat ieri 47 de ani. Alex Ashraf, bărbatul care i-a stat aproape divei în ultimii patru ani, i-a făcut o urare de suflet.

"La mulţi ani, iubirea mea! Sunt gelos pe frumuseţea ta şi îţi doresc să te ţină încă pe atât, pentru că ai o genă de Alien. Eu îmbătrânesc şi tu întinereşti pe zi ce trece. Azi, de ziua ta, îţi doresc ca visul şi dorinţa ta să se îndeplinească. Mă bucur enorm că am luptat pentru noi, căci noi doi împreună vom crea istorie.

Poza asta arată fericirea şi puterea de iubire pe care o producem când ne privim unul pe celălalt. Tu, iubirea mea, însemni respiraţie, căldură, emoţie, plăcere, distracţie şi tot ce-i mai frumos pe lumea asta.

Te iubesc şi îţi mulţumesc că exişti în viaţa mea şi, datorită ţie, soţul tău trăieşte o viaţă perfectă, ca într-o poveste frumoasă fără sfârşit. Îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot ce-i mai frumos pentru ţine. Vreau să ai o viaţă alături de mine aşa cum îţi doreşti. Al tău Husby forever", i-a scris soţul Alex.

Viaţa Oanei a fost una cu suişuri şi coborâşuri, dar lucrurile trăite au făcut-o mai puternică. “Am făcut greşeli în anumite momente de slăbiciune, aşa că a trebuit să le repar. Şi anumite lecţii a trebuit să învăţ să nu le mai repet. În viaţa tuturor ni se dau lecţii, important e să nu mai repeţi greşeala, să înveţi ceva din lucrul ăla năsol care ţi s-a întâmplat. Acum trăiesc o viaţă superbă. Am un bărbat pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, o casă frumoasă, pisicuţele noastre, un grup restrâns de prieteni, pentru că mai bine puţini, dar buni, decât mulţi şi proşti’’, povestea Zăvoranu pentru OK!

La ceas aniversar, artista a ţinut să le arate fanilor cum arată la 17 ani şi a postat o poză din acele vremuri când începea, cu adevărat, viaţa.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG