Oana Zăvoranu a prevestit divorţul lui Pepe de Raluca Pastramă? "O căsătorie forţată, unde nu există dragoste, compatibilitate"

3 noiembrie, 2020
9 oana zavoranu despre divort pepe si raluca pastrama jpg jpeg

După 8 ani de mariaj, Pepe şi Raluca Pastramă divorţează. Fosta soţie a cântăreţului, Oana Zăvoranu, a afirmat în urmă cu ani de zile că ea nu crede în iubirea dintre cei doi, că nu există compatibilitate, că vor divorţa în aproximativ un an. Iată că mariajul lor nu a durat 12 luni, ci 8 ani de zile. Au două fetiţe minunate împreună, dar se separă. 

Oana Zăvoranu şi Pepe au fost căsătoriţi din 2006 până în 2011. O mulţime de neînţelegeri au apărut între aceştia la despărţire, o mulţime de certuri, de procese. Apele s-au liniştit între ei, dar aceasta a făcut declaraţii atunci când s-a aflat public că Pepe iubeşte din nou. În 2012, Oana Zăvoranu cumva a prevestit divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă. Ea nu a crezut deloc în povestea lor de iubire, spunea: "Nu le dau nici 365 de zile împreună". 

La un an de la divorţul de Pepe, Oana Zăvoranu afirma: "Nu le dau 365 de zile împreună. Nu cu un copil, cu 10 copii. Pentru că e o căsătorie forţată unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arată lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine", a declarat Oana Zăvoranu presei în 2012. 

Nici când Raluca Pastram[ a născut al doilea copil al lui Pepe, Oana Zăvoranu nu s-a abţinut de la declaraţii: "Mă bucur că a fătat calul lui Rapunzel şi s-au mai  împuiat cu încă o iapă. Ei oricum îşi doresc copii şi el e bucuros că are tot fată. Prevăd şi îi doresc încă 6-7 iepe ca să-l dispere pe «fericitul tătic», care vreo lună iar nu mai trece pe acasă de bucurie. Asta o să-i fete numai pirande, pentru că ea aşa poate, dar mă bucur pentru bucuria lor şi ştiu că această pirandă nou-născută este tot din «dragoste curată» făcută şi cred că e mare «distracţie» în casă. Interesant cum a fost surprinsă pe stradă.

Eu am procese de zeci de milioane de euro, nu am timp de «râşii» ăştia falşi şi plictisitori, chiar obosiţi, care trebuie să mai facă un puradel sau ceva pe barter (nuntă, botez) ca să mai scrie cineva li de ei ceva", ne-a declarat Oana Zăvoranu pentru click.ro.

Pepe şi Oana zăvoranu au fost căsătoriţi cinci ani, dar au divorţat chiar de ziua brunetei, în iunie 2011. La scurt timp, Pepe s-a cuplat cu Raluca Pastramă, iar un an mai târziu a ajuns în faşa ofiţerului stării civile. Cei doi au două fetiţe, pe Maria şi Rosa Alexandra.

1 pepe si raluca pastrama divorteaza 4 jpg jpeg

Pepe este cel care a anunţat acum, în 2020, divorţul de Raluca. Ea şi-a dorit separarea: "Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei."

Pepe şi Raluca Pastramă vor divorţa la notar

Se pare că cei doi au încercat să îşi salveze relaţia, să discute, să o ia de la început, însă Raluca a decis că este mai bine să pună punct poveştii lor. Relaţia dintre ei este acum una destul de bună, se înţeleg, nu există tensiuni, dar în curând se vor prezenta la notar pentru a semna actele de divorţ. Nici Pepe nu ştie exact când s-a produs ruptura.

„Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de faţă, fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mai spus Pepe într-un video pe Youtube.

6 pepe si raluca pastrama divorteaza 1 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg