Oana Zăvoranu din nou în fața divorțului! ”Așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă”

27 septembrie, 2023

Bruneta nu se mai ascunde și nu mai mimează mariajul perfect. Știrea s-a confirmat, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în pragul divorțului, după 7 ani de căsnicie.

oana zavoranu c 1260x709 1 jpg

N-a fost să fie nici de data asta! Deși păreau cuplul perfect, neînțelegerile s-au strecurat și în mariajul lor. În ciuda faptului că fosta prezentatoare și actriță TV a vrut să amâne momentul și să mai facă demersuri pentru a-și salva căsnicia, din păcate nu s-a mai putut.

Oana Zăvoranu a recunoscut în direct la Antena Stars: ”Sunt în sfârșit o femeie liberă, care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus bruneta, încercând să pară cât mai detașată. Reținută în a detalia divorțul de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu a explicat că în acest moment contează doar ea și nimeni altcineva. Ba mai mult, a precizat că ea este vedetă și este important ce face ea, nu și ce face încă soțul ei.

„Pentru că l-am lăsat și pe el să facă ceva în viața asta! Important e ce fac eu, nu alții… alții sunt cantitate neglijabilă, eu sunt vedetă”, a declarat simpatica actriță, în exclusivitate pentru Antena Stars.

De când s-a măritat cu Alex Ashraf, Oana Zăvoranu a intrat într-un con de umbră, deloc specific ei. Probabil că vede divorțul ca pe o eliberare, ca pe o recăpătarea a vieții tumultoase pe care o trăia înainte de a se mărita din nou.

Oana Zăvoranu făcea furori în urmă cu câțiva ani, cu aparițiile sale picante și declarațiile șocante, care țineau presa tabloidă pe jar.

În urmă cu doar câteva luni, au apărut informații care spuneau că la casa Oanei Zăvoranu ar fi venit Poliția după un scandal între cei doi soți. Ba mai mult, s-a zvonit și că el ar avea o altă relație, fiind surprins chiar în compania unei alte femei. Cu toate astea, Oana Zăvoranu a luptat să își salveze căsnicia și nu a confirmat cele apărute, asta până acum, când a decis că nu mai poate îndura și s-a ajuns șa sfârșit.

Foto: ArhivăRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg